Direktor Uprave za trezor obišao i ekspoziture u Bačkoj Palanci i Baču

Poseta rukovodstva odvila se u okviru redovnog obilaska svih filijala

420

Direktor Uprave za trezor, Marko Gvero sa najbližim saradnicima posetio filijalu ove institucije u Novom Sadu, a takođe, rukovodstvo je obišlo i ekspoziture u Bačkom Petrovcu, Temerinu, Titelu, Bačkoj Palanci i Baču te na taj način zaokružilo posetu svim ekspoziturama koje posluju u okviru novosadske filijale.


– Uprava za trezor, koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura širom Srbije, ostvarila je značajne rezultate – izjavio je direktor Uprave za trezor Marko Gvero prilikom obilaska filijale u Novom Sadu i najavio dalji razvoj i unapređenje čitave mreže, kako bi se građanima u svakom delu zemlje pružio podjednako visok kvalitet usluga.

Gvero je rekao da je veliki broj građana već prepoznao benefite plaćanja mesečnih obaveza u Upravi za trezor i pozvao sve žitelje ovog dela Vojvodine da svoje račune izmiruju na šalterima Uprave za trezor te na taj način ostvaruju značajne uštede svakog meseca.

Dodao je da će Uprava za trezor i dalje predano raditi na podizanju nivoa kvaliteta svojih usluga u celoj zemlji, odnosno, da će modernizacijom mreže i implementacijom inovativnih rešenja u radu opravdati poverenje koje građani Srbije imaju u nju.

Poseta rukovodstva odvila se u okviru redovnog obilaska svih filijala i ekspozitura Uprave za trezor u zemlji, tokom kojih se analiziraju njihovi rezultati i sagledavaju mogućnosti za unapređenje procesa rada.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here