Da li je ledenim danima došao kraj?

504
Фото: @_rodaumagli_ (instagram)

Sudeći po najavama, proleće nam kuca na vrata, a posle današnjeg porasta temperatura, očekuju nas još topliji dani koji će se zadržati sve do kraja meseca.


Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da se lagano opraštamo od hladnih dana, kao i da nas uskoro očekuju i temperature do 20 stepeni. Todorović je najavio i da će ponovni pad temperatura biti krajem februara i početkom marta.

„Negde krajem sedmice, subota i nedelja, maksimalna temperatura u nekim mestima dostigla bi i 15 stepeni. Bilo bi uglavnom suvo. Danas će biti još malo kiše i kratkotrajan sneg, ali to je vrlo malo, tako da se opraštamo od ovih hladnih dana“, rekao je Todorović i dodao:

„Najzanimljivije je što bi početkom naredne nedelje usledio dalji porast temperatura, tako da bi negde oko 25. februara one maksimalne vrednosti bile oko 15 do 20 stepeni“.

Krajem februara i početkom marta očekuje se opet pad temperature, ali se ne bi, kako kaže, ponovio ovako veliki pad kao što smo imali protekih dana.


Pogledaj: Izmene Zakona o zdravstvenom osiguranju: Trudnicama naknade redovno i na vreme, čak i kada poslodavci ne uplaćuju doprinose

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here