Данас облачно, али топло

Наредних дана нагла промена времена

140
Фото: БАП ВЕСТИ

У Србији ће у четвртак бити минимална температура од 11°Ц до 21°Ц, а максимална од 29°Ц у Суботици до 34°Ц у Лесковцу.


Крајем дана на северу Србије су могући краткотрајни локални пљускови. Ветар слаб до умерен јужни и југозападни, а на северу Војводине умерен западни. Притисак испод нормале. Минимална температура од 11°Ц до 21°Ц, а максимална од 29°Ц у Суботици до 34°Ц у Лесковцу. Увече су могући пљускови на северу.

У Војводини ће у четвртак бити бити врло топло уз умерену облачност са сунчаним интервалима. Касније поподне и крајем дана су могући краткотрајни локални пљускови. Ветар слаб до умерен јужни и западни. Притисак испод нормале. Минимална температура од 17°Ц до 20°Ц, а максимална од 29°Ц до 32°Ц. Увече су могући локални пљускови.

Време наредних дана

У петак на северу освежење са јачим локалним пљусковима, а током поподнева и крајем дана се очекују пљускови и у западним и централним пределима. Само на југу Србије остаје врло топло са сунчаним периодима. Ветар слаб јужни па западни. Притисак испод нормале. Минимална температура од 16°Ц до 20°Ц, а максимална од 22°Ц на северу Војводине до 32°Ц на југу Србије. Увече киша и пљускови на северу, западу и у централним пределима. У суботу у северним и централним крајевима захлађење са кишом, а на југу топло са пљусковима поподне. Од недеље и на југу Србије знатно хладније са кишом и дневном температуром свега око 15°Ц. Идуће седмице хладније од просека са повременом кишом.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here