Данас облачно и кишовито време

Стиже освежење

289
Фото: БАП ВЕСТИ

У Србији ће данас бити променљиво облачно местимично са кишом или локалним пљусковима са грмљавином, на истоку и југу Србије и са сунчаним интервалима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.


Локално су могуће и краткотрајне временске непогоде са градом и већом количином падавина, у зони пљуска и јак ветар, преноси Бета.

Дуваће слаб до умерен северни и североисточни ветар.

Најнижа температура кретаће се од 16 до 21, а највиша дневна од 30 на северу до 35 степени на југу и истоку.

У Бачкој Паланци пре подне сунчано и топло, после подне променљиво облачно повремено са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. Најнижа температура биће 18, а највиша дневна око 33 степена.

У уторак нижа и пријатнија температура уз развој облака и могућу појаву краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. Дневне температуре би биле мало испод 30°Ц у већини крајева. Ветар слаб северних праваца, у зони пљускова на кратко појачан. Притисак око нормале. Минимална температура од 16°Ц до 21°Ц, а максимална од 27°Ц на северу до 33°Ц на југу Србије. Увече је могућа појава краткотрајне кише. Температура у 22х од 18°Ц до 23°Ц. У среду и четвртак пријатнија температура уз дневни развој облака и могућу појаву краткотрајних локалних пљускова са грмљавином. У петак и за идући викенд поново све топлије према данашњој прогнози.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here