Данас свежије, али стиже разведравање

Погледајте какво нас време очекује наредних дана

339
Фото: Панта Иванчић

Метеролози су објавили временску прогнозу за недељу у којој наводе да ће ујутру бити кишовито, али да ће у току дана доћи до разведравања.


У Србији у недељу свежије са пролазном кишом ујутру која брзо одлази на југоисток, а на северу и западу Србије се разведрава уз сунчане периоде током дана. Ветар умерен до појачан северни и северозападни. Минимална температура од 12°Ц до 16°Ц, а максимална од 18°Ц до 22°Ц. Увече суво.

На простору Војводине се очекује пролазна киша рано ујутру која брзо одлази на југоисток, а затим се разведрава уз сунчане периоде током дана. Ветар умерен до појачан северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 12°Ц до 14°Ц, а максимална од 19°Ц до 21°Ц.

Време наредних дана

У понедељак јутро хладно, а током дана сунчани периоди са променљивом облачношћу и мало свежије од просека. Ветар слаб до умерен северни и северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Минимална температура од 6°Ц до 12°Ц, а максимална од 18°Ц до 22°Ц. У уторак слично време, мало хладније од просека и променљиво облачно са сунчаним интервалима и врло малом шансом за краткотрајну кишу понегде. Од среде сунчано и све топлије.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here