Хладно јутро замениће топао дан

Време наредних дана

289
Foto: Nenad Samardžija

Метеоролози су објавили нову временску прогнозу у којој се наводи да ће у Србији након хладног јутра, у току дана бити сунчано и топлије него у петак, мало изнад 20°Ц у свим крајевима. Поподне на север долази умерена облачност. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 1°Ц до 9°Ц, а максимална од 20°Ц до 24°Ц. Увече суво и мање хладно него претходних ноћи.


Војводина

У суботу након хладног јутра, у току дана дужи сунчани периоди и топлије него у петак. Поподне са запада долази умерена облачност. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 3°Ц до 7°Ц, а максимална од 21°Ц до 23°Ц. Увече суво.

У Бачкој Паланци у току дана претежно сунчано са мало облака поподне и топлије него у петак. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 6°Ц, а максимална око 22°Ц. Увече суво. Температура у 22х 14°Ц.

Какво ће време бити наредних дана

У недељу умерено топло и променљиво облачно. На северу и западу Србије је могућа краткотрајна киша поподне и крајем дана. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак мало изнад нормале и у опадању. Минимална температура од 3°Ц до 12°Ц, а максимална од 20°Ц на северу Војводине до 25°Ц на југу Србије. Увече је могућа краткотрајна киша понегде на западу и северу Србије.

Почетком идуће седмице релативно топло уз умерен јужни и југоисточни ветар и променљиво облачно време са местимичном појавом кише и локалних пљускова са грмљавином. Јаче падавине се очекују у уторак.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here