Какво нас време очекује наредне недеље?

Прогноза за наредне дане

531
Фото: Дражен Нешић

Знатно слабији мраз данас ујутру, а у неким крајевима земље ће и изостати. Током дана променљива облачност са ретком појавом краткотрајне суснежице у централним и јужним пределима.


У већини крајева ипак остаје суво, а биће и сунчаних интервала, посебно на северу. Ветар слаб до умерен западни и северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -4°C до 2°C, а максимална од 3°C до 9°C, колико ће бити у Неготину. Увече суво. Температура у 22 часа од -3°C до 2°C.

У Бачкој Паланци ујутру слаб мраз. Током дана сунчани периоди уз мало облака. Ветар слаб до умерен западни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3°C, а максимална 6°C. Увече суво. Температура у 22 часа око 0°C.

Време наредних дана

У недељу ујутру мраз, а по котлинама магла. Током дана суво уз сунчане периоде, али и могућу сумаглицу, а по котлинама се магла може дуже задржати. На планинама сунчано и топлије.

Ветар слаб југоисточни и јужни или променљив. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -6°C до -1°C, максимална од 3°C до 8°C, а по котлинама са маглом хладније.

У понедељак ујутру слаб мраз и суво током дана уз сунчане периоде и променљиву облачност на истоку. Дневна температура од 3°C до 8°C.

У уторак се очекује захлађење са врло мало падавина у виду снега у централним, западним и јужним пределима. У среду и четвртак сунчани периоди са јутарњим мразевима и порастом дневне температуре у четвртак.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here