Кратак предах од летње врелине

Пад температуре

837

Данас ће бити пет до шест степени хладније него у суботу. Смењиваће се сунце и облаци, од средине дана понегде су могући и пљускови с грмљавином.


Јутарња температура од 16, највиша дневна до 35 степени, на југу и даље топло, до 40 степени.

У понедељак претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, у већем делу северни и северозападни, а само на северу североисточни и источни. Најнижа температура од 16 до 22, а највиша дневна од 33 до 37 степени.

У уторак већи део дана претежно сунчано и екстремно топло. После подне на западу и југозападу, а у току ноћи и у осталим крајевима уз локални развој облачности краткотрајни пљускови са грмљавином, а локално су могуће и краткотрајне непогоде са градом и јаким или олујним ветром у зони пљускова.

Ветар слаб, пре подне променљив, после подне и увече у скретању на северозападни правац и у појачању и то прво на северу. Најнижа температура од 14 до 21, а највиша од 35 до 40 степени.

У среду на северу суво са дужим сунчаним интервалима, а у осталом делу променљиво облачно, са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 16 до 22, а највиша од 30 до 33 степена.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here