Температуре и даље зимске

Временска прогноза

162
Фото: Дражен Нешић

У Србији у четвртак ујутру слаб мраз, а током дана на западу и северу Србије претежно сунчано, а на истоку и југоистоку променљива облачност и сунчани интервали.


Дневна температура у мањем порасту у односу на среду. Дакле, више сунчаних сати биће на западу и северу Србије, а мање на истоку и југоистоку где се очекује нешто више облака. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од -6°Ц до 1°Ц, а максимална дневна од 6°Ц у Димитровграду до 11°Ц у Лозници и Ваљеву. Увече суво. Температура у 22х од -1°Ц до 3°Ц.

Војводина: У четвртак ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано на западу и северу Војводине, а у Банату умерена облачност и сунчани интервали. Дневна температура у мањем порасту у односу на среду. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од -5°Ц до -2°Ц, а максимална дневна од 7°Ц у Вршцу до 10°Ц на северозападу и западу Војводине. Увече суво. Температура у 22х од -1°Ц до 1°Ц.

Време наредних дана: У петак ујутру слаб мраз, а током дана променљива облачност и сунчани интервали. Крајем дана на северу, као и на југозападу и југу Србије је могућа киша, а на планинама снег. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од -5°Ц до 0°Ц, а максимална дневна од 6°Ц до 9°Ц.

У суботу наоблачење са кишом захвата југ Србије и шири се ка северу током дана, али ће до вечерњих сати на северу остати суво. У недељу у свим крајевима облачно са кишом, а на планинама са снегом. У понедељак, уторак и среду хладније и претежно облачно са повременом кишом и снегом.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here