Bioskopski repertoar za 17., 18. i 20. jun (četvrtak, petak, nedelja)

Kulturni centar Bačka Palanka

326

U Gradskom bioskopu 17. 18. i 20. juna (četvrtak, petak, nedelja) od 19.00 časova biće prikazan animirani film „Jakari i veličanstveno pero“.

Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže, stvoriće neraskidivo prijateljstvo između Sijuki dečaka i i ponija koji trči poput vetra. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu.

Istim danima, 17. 18. i 20. juna, od 21.00 čas biće prikazan film „Kako dalje“ (drama).

Sadržaj:

Aharon je život posvetio odgajanju sina Urija. Žive zajedno, u rutini, daleko od stvarnog sveta. Uri je autističan, i sada je kao mlada osoba možda vreme da živi u specijalizovanom domu. Dok su na putu do institucije, Aharon odlučuje da pobegne sa sinom i krene na put, znajući da Uri nije spreman za ovo razdvajanje.

Cena ulaznice je 250 dinara i moći će da se kupe na blagajni bioskopa koja će biti otvorena u četvrtak, petak i nedelju od 17.00 časova.

Potrebno je i dalje poštovati epdemiološke mere tako što su maske i rastojanje obavezni.

Filmske projekcije u Čelarevu

U subotu 19. juna u Čelarevu od 19.00 časova biće prikazan animirani film „Bezrepi pele“. Karte će moći da se kupe od 17.00 časova na dan prikazivanja u Domu kulture u Čelarevu.

Cena ulaznice je 250 dinara.


Pogledaj: Izložba slika Nenada Stojkova u Galeriji Muzeja grada

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here