Nove filmske projekcije u Gradskom bioskopu

Komedija i animirani film

422

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu, od četvrtka (11.11.) do nedelje (14.11.), biće filmske projekcije za decu i odrasle.


Animirana avantura „Moje slatko čudovište“ 

Projekcija od 19 časova, sinhronizovano na srpski jezik

Kralj ne može da poveruje u činjenicu da je njegovo voljeno dete, princeza Barbara, odraslo. Dok su svi ometeni pripremom njene rođendanske zabave, presto preuzima podmukli službenik Lasica. Nezadovoljan što je jedini vladar Kraljevstva, planira i da se oženi Barbarom. Princeza Barbara beži iz palate duboko u šumu. Tu pronalazi Bugija odmetnika i njegovog prijatelja Zlog zeca. Barbara se meša u sve, nameće sopstvena pravila i ide im na živce svojim maštanjima o princu Edvardu. Zamišlja kako princ Edvard pobeđuje varalicu, vraća kralja i prosi Barbaru. Da bi se oslobodio Barbare, Bugi odlučuje otići toliko daleko da traži princa Edvarda, zaustavi Lasicu i uspostavi red u kraljevstvu.

Cena ulaznice 250 dinara.

Pogledajte trejler:


Komedija „Tereza 37“

Projekcija od 21 čas

Tereza ima 37 godina i živi u Splitu. Nakon nekoliko spontanih pobačaja saznaje kako postoji verovatnoća da genetski nije kompatibilna sa svojim suprugom. Već duže oseća pritisak okoline, pa počinje da preispituje svoj rutinski brak, što potakne niz događaja koji će joj promeniti život, u duhu novostečene slobode i istine koja je samo njena.
Režija. Danilo Šerbedžija
Igraju. Lana Barić, Ivana Roščić, Leon Lučev, Dragan Mićalović, Goran Marković, Goran Bogdan…

Cena ulaznice 250 dinara.

Pogledajte trejler:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here