Репертоар Градског биоскопа од 19. до 21. априла

На репертоару шест филмова

447

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу од уторка до четвртка (19.-21.04.), биће пројекције филмова за децу и одрасле. Улазнице за све филмове су 350 динара.


„Енканто – магични свет“ – уторак (19.04.) у 17 часова – синхронизован на српски језик

Садржај:
Анимирана прича о необичној породици Мадригали, која живи у магичној кући у планинама Колумбије, у дивном и шармантном месту званом Енканто. Магија Енканта благословила је свако дете у породици јединственим даром, од супер снаге до моћи исцељења, свако дете, осим једно – Мирабел. Али када открије да је магија која окружује Енканто у опасности, Мирабел схвата да би она, једина „нормална“ Мадригал, могла да буде последња нада своје изузетне породице.


 „Uncharted“ – уторак (19.04.) у 19 часова – акција, авантура

Заснован на једној од најпродаванијих и најхваљенијих серијала видео игара свих времена.


„Поцрвенела панда“ – среда (20.04.) у 17 часова, анимирани филм

Садржај:
Она је храбра, одважна, самопоуздана, има круг блиских пријатеља, изгледа како жели, облачи се како се њој свиђа. Она је Меј Ли! Али једног јутра се буди као – велика поцрвенела панда.


„Мorbius“ – средa (20.04.) у 19 часова – акциони филм 

Садржај:
Један од Марвелових најинтригантнијих, али у исто време и најкомплекснијих ликова коначно оживљава на великом платну уз Џареда Лета, добитника престижне награде Оскар, који ће се преобратити у загонетног антијунака Мајкла Морбиуса.


„Соникоф филм 2“ – четвртак (21.04.) у 17 часова

Омиљени плави јеж на свету који се враћа у авантуру следећег нивоа у „Сониковом филму 2“.


„Фантастичне звери тајне Дамладора“ – четвртак (21.04.) у 19 часова

Садржај:
Славна ауторка Хари Потер серијала, Џ.К. Роулинг и студио „Warner Bros“ припремили су нову посластицу за све љубитеље света чаробњака. Време је за повратак у магију!!!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here