Репертоар Градског биоскопа за суботу и недељу (26.-27.03.)

Приказиваће се један анимирани филм синхронизован на српски језик и један домаћи филм

335

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу предстојећег викенда (26. и 27. марта) приказиваће се један анимирани филм синхронизован на српски језик и један домаћи филм. Цена улазница 250 динара.


 „Два ортака и јазавац“ – синхронизован на српски језик, пројекција у 19 часова

Садржај:
Живот испуњен хаотичним свађама и музиком двојице другара, добричине Лазића и углађеног Петровића и њиховог љубимца Јазавца, у железничком тунелу ван сваког животног колосека, једне вечери изврнуће наопачке девојчица Аманда. Млада дама под стресом успела је да побегне разбојницима лудог богаташа Распућина, који је киднаповао њеног оца научника. Два ортака и јазавац помоћи ће јој да га избави из Распућинових злих канџи, а успут ће спасти и свет.


„Пролећна песма“ – домаћи филм, пројекција у 21 сат

Садржај:
Петра је млада редитељка, самохрана мајка, која након развода покушава да доведе свој живот у ред. Реновира стан и припрема документарни филм о Десанки Максимовић. Очева смрт у њој покреће процесе, којих у почетку није свесна. Пријатељи је позивају на прославу петнаестогодишњице матуре у родни град, а најбоља пријатељица се удаје на Ади Бојани. Зближава се са Вуком, који у њој буди романтична осећања. На пропутовању, са старим друштвом, Петра доживљава емотивни и сексуални ролеркостер кроз који долази у додир са сопственом „отуђеношћу“, што је још више везује за Вука.

Погледајте трејлер:

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here