Репертоар у биоскопу од 23. до 25. септембра

Културни центар Бачка Паланка

385

БАЧКА ПАЛАНКА, ПИВНИЦЕ – У Градском биоскопу у Бачкој Паланци од петка (23.09.) до недеље (25.09.) биће приказана два филма. Цена улазнице за све пројекције је 250 динара.


У Градском биоскопу 23. и 25. септембра од 19.00, а 24. септембра у Пивницама у термину од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „Кашеј, крадљивац невести“, синхронизован на српски језик.

Садржај:

Из неког разлога Кашеј, вечно млад и увек беспрекорно обучен, не може себи да нађе одговарајућу невесту већ три стотине година. Једног дана он постаје приморан, под претњом смрћу, да киднапује једну од првих лепотица Далеког краљевства, Варвару. Овде почињу његове невероватне авантуре испуњене изазовима.

У Градском биоскопу 23. и 25. септембра од 21.00 час, а 24. септембра у Пивницама у термину од 20.00 часова биће приказан играни филм „Ослобођено зло“.

Садржај:

Током спровођења специјалне акције, група командоса на челу са немилосрдним пуковником присуствује ужасној паранормалној појави. Откривају таблет са снимком који их повезује са паранормалним догађајем. Цена улазнице за ове пројекције је 250 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here