Repertoar u Gradskom bioskopu (18., 19. i 20. septembar)

421

U Gradskom bioskopu narednog vikenda 18. 19. i 20. septembra od 19.00 časova biće prikazan animirani japanski film „MIRAI“ sinhronizovan na srpski jezik.

Tema filma je vrlo važna: kako savladati ljubomoru i postići zajedništvo.

Sadržaj:

Kun je četvorogodišnjak koji dobija sestricu Mirai. Kako bi se oslobodio ljubomore, događaju se čudesna putovanja u prošlost i budućnost sa sestrom koja je tada tinejdžerka. Na njima otkriva šta se sve događalo njegovim roditeljima i široj rodbini i shvata zašto su takvi te da međuljudski odnosi trebaju biti puni ljubavi, pomoći i zajedništva. Ipak neka putovanja, kao ono na tokijskoj železničkoj stanici nisu prijatna…

Istim danima 18. 19. i 20. septembra od 21.00 čas biće prikazan dokumentarni muzički film „DURAN DURAN: IZA SCENE“.

Za samo jednu noć kultni bend Duran Duran osvojio je pozornicu u Los Anđelesu i napravio vanvremenski događaj kome su prisustvovale najveće zvezde svetske muzičke scene. Režiju potpisuje priznati filmski autor Dejvid Linč, koji svojim prepoznatljivim vizuelnim stilom stvara nezaboravno muzičko iskustvo.

Cena ulaznice je 250 dinara i mogu se kupiti na blagajni Bioskopa na dan prikazivanja od 18.00 časova.


Pogledaj: Radionice za decu i odrasle u Gradskom muzeju


NA ZAHTEV UNIJE DISTRIBUTERA SRBIJE OTKAZANE su projekcije filma „HOTEL BEOGRAD“ koje su bile planirane od 24. do 30. septembra.

[rev_slider alias=“oaza_mb“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here