Repertoar u Gradskom bioskopu (25. i 26. septembar)

Kulturni centar Bačka Palanka

789

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu narednog vikenda 25. i 26. septembra (subota i nedelja) od 19.00 časova biće prikazan animirani film „Zvezdani psi: Tropska avantura“ sinhronizovan na srpski jezik.


Sadržaj:

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn su poslati da istraže ovu čudnu pojavu. Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu.

Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spašavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

U Gradskom bioskopu 25. i 26. septembra (subota i nedelja) od 21.00 čas biće prikazan dokumentarni film „Skok“.

Dugometražni dokumentarni film „Skok“ je priča o zadivljujućem životnom povratku košarkašice Nataše Kovačević, ali i o njenoj misiji da kod drugih ljudi, sličnih sudbina, probudi borbeni duh i motivaciju da se prebrode naizgled nepremostive prepreke.

Ovaj film je omaž svima onima koji su joj pomogli da u 19. godini ostane uspravna posle gubitka noge u saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj, 7. septembra 2013. godine, ali i da napravi podvig kakav nije zabeležen u istoriji sporta. Njen povratak na košarkaški teren bio je više od svih velikih sportskih povrataka koji su ušli u anale i postali inspiracija fanova širom planete.

Cena ulaznice je 250 dinara.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here