Репертоар у Градском биоскопу (26.-27. фебруар)

328

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу у суботу и недељу (26.-27.02.) биће приказана два филма. Цена улазнице је 350 динара.


У суботу (26.02.) од 17, 19 и 21 час и у недељу (27.02.) од 17 и 19 часова биће приказан филм „Лето када сам научила да летим“

Садржај:

Дванаестогодишња Софија ( Клара Хрвановић ) машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом ( Олга Одаловић ) и луцкастом баба-тетком Луце ( Сњежана Синовчић ). Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је „па ка о“, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућују да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне. Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.

Погледајте трејлер:


У недељу (27.02.) од 21 биће приказана романтична комедија „Маrry Ме“ (Ожени ме) нови филм Џенифер Лопез.

Садржај:

Ово је романтична комедија о пару који траже нешто у стварном свету где се све заснива на лајковима и пратиоцима. Радња филма говори о славном пару, чији се сингл „Ти си тај“ налази на врху топ листа, а они одлучују да се венчају пред својим обожаваоцима на церемонији која ће се емитовати уживо.

Погледајте трејлер: 

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here