Repertoar u Gradskom bioskopu (30.09. i 01.10.)

Kulturni centar Bačka Palanka

540

U Gradskom bioskopu 30. septembra i 1. oktobra (četvrtak i petak ) od 19.00 časova biće prikazan animirani film „ZVEZDANI PSI: TROPSKA AVANTURA“ sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn su poslati da istraže ovu čudnu pojavu.

Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spašavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

Cena ulaznice 250 dinara.

U Gradskom bioskopu 30. septembra i 1. oktobra ( četvrtak i petak ) od 21.00 čas biće prikazan film „NEČISTA KRV – GREH PREDAKA“.

Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednog srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana „Nečista krv“.

Reditelj je Milutin Popović, a glavne uloge igraju: Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan.

Cena ulaznice je 300 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here