Репертоар у Градском биоскопу (од 10. до 13. фебруара)

Културни центар Бачка Паланка

517

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу у четвртак, петак, суботу и недељу (10. 11. 12. и 13. фебруар) биће приказана два филма.


Од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „Моје слатко чудовиште“, синхронизован на српски језик.

Садржај: Краљ не може да поверује у чињеницу да је његово вољено дете, принцеза Барбара, одрасло. Док су сви ометени припремом њене рођенданске забаве, престо преузима подмукли службеник Ласица. Незадовољан што је једини владар Краљевства, планира и да се ожени Барбаром. Принцеза Барбара бежи из палате дубоко у шуму. Ту проналази Бугија одметника и његовог пријатеља Злог зеца. Барбара се меша у све, намеће сопствена правила и иде им на живце својим маштањима о принцу Едварду. Замишља како принц Едвард побеђује варалицу, враћа краља и проси Барбару. Да би се ослободио Барбаре, Буги одлучује отићи толико далеко да тражи принца Едварда, заустави Ласицу и успостави ред у краљевству. Цена улазнице 250 динара.

Од 21.00 час биће приказан филм „Јагње“.

Садржај: Нуми Рапас, прослављена као Лизбет Саландер у Трилогији „Миленијум“ овај пут се на филмском платну појављује као фармерка која уз мужа узгаја стадо оваца на прелепој, али удаљеној фарми на Исланду. Живећи у овом идиличном амбијенту, у коме имају све, њихов једини проблем је што немају децу. Али и то се мења када једног дана на својој фарми открију новорођенче које се ту мистериозно и изненада појавило. Одлучују да га задрже и одгајају као своје дете. Овај неочекивани обрт у њиховим животима им доноси много радости које ће трансформисати њихове животе на најнеочекиванији и суперузбудљив начин. Цена улазнице 250 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here