Repertoar u Gradskom bioskopu od 10. do 13. juna

Filmske projekcije u Gradskom bioskopu i bioskopu u Pivnicama

271

U Gradskom bioskopu 10. 11. i 12. juna (četvrtak, petak, subota) od 19.00 časova biće prikazan animirani film „Bezrepi Pele“.

U pitanju je švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubilo rep. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

U Gradskom bioskopu 10. 11. i 12. juna ( četvrtak, petak, subota) od 21.00 čas biće prikazan francuski film „Kako biti dobra supruga“ (komedija, drama).

Sadržaj:

Poleta i njen suprug duži niz godina vode školu za domaćinstvo. Njihova misija je da nauče tinejdžerke kako da postanu savršene domaćice u vreme kada se od žena očekivalo da budu podređene svojim muževima. Nakon iznenadne smrti supruga, Polet otkriva da je škola pred bankrotom i da mora da preuzme svu odgovornost. Ali dok su u toku pripreme za TV emisiju o takmičenju u domaćinstvu, ona i njeni studenti počinju da preispituju svoja uverenja jer su protesti širom Francuske u maju 1968. transformisali društvo oko sebe.

Cena ulaznice je 250 dinara i moći će da se kupe na blagajni bioskopa koja će biti otvorena u četvrtak, petak i subotu od 15.00 časova.

Filmske projekcije u Pivnicama

U nedelju 13. juna u Pivnicama od 19.00 časova biće prikazan animirani film „Bezrepi Pele“ a od 21.00 čas film „Kako biti dobra supruga“. Cena ulaznice je 250 dinara.

Potrebno je i dalje poštovati epdemiološke mere tako što su maske i rastojanje
obavezni.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 


Pogledaj: „Blagosti svakojake“ predstavljene bačkopalanačkoj publici (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here