Репертоар у Градском биоскопу од 14. до 17. јула

Културни центар Бачка Паланка

397

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу од четвртка (14.07.) до недеље (17.07.), биће приказана два филма. Цена улазнице за ове пројекције је 250 динара.


Анимирани филм „Фантастика“, у 19 часова, синхронизован на српски језик

Садржај:

У чаробној шуми у земљи званој Фантастика, два медведа, Божа и Лука, кренули су у спасоносни поход да сачувају шуму од злогласне банде лопова који су намерили да пронађу и украду златне рогове. На том путу сусрешће се са многим чудним и предивним створењима… Али време истиче! Ко ће први до златних рогова? Да ли ће успети да спасу свој анимирани свет?


Четнички играни филм „Опкољени“ о поручнику Николи Калабићу, у 21 час

Садржај:

Бројне есесовске јединице претресају терен у потрази за четницима. Четници примењују герилску тактику: растурају се у мале формације и одлазе дубље у планине. Међутим, уз помоћ једног издајника, одред од 200 есесоваца сазнаје где се налази поручник Никола Калабић, командант Горске краљеве гарде, са још тројицом четника. Креће потера и четници су опкољени. Недићева Специјална полиција одводи део Недићеве породице у логор, док им његов дванаестогодишњи син, јао и супруга, беже. Да ли ће појачање Калабићу стићи на време? Да ли постоји излаз када 200 војника опколи њих четворицу? Како сачувати присебност у таквој ситуацији?

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here