Repertoar u Gradskom bioskopu od 25. do 28. novembra

Na repertoaru animirani porodični film i domaći hit film

523

U Gradskom bioskopu od 25. do 28. novembra (četvrtak, petak, subota i nedelja) od 16.00 časova biće prikazan animirani porodični film „NEPOPRAVLjIVI RON“ sinhronizovan na srpski jezik.


Sadržaj:

Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv. Cena ulaznice za ovaj film je 300 dinara.

U Gradskom bioskopu od 25. do 28. novembra (četvrtak, petak, subota i nedelja) u terminima od 18.00 i 21.00 čas biće prikazan domaći hit film „JUŽNI VETAR 2“.


U filmu glavne uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Sojiljković.

Sadržaj:

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

Cena ulaznice za ovaj film je 350 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here