Repertoar u Gradskom bioskopu (od 6. do 8. avgusta)

Animirani i domaći film na repertoaru

297

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu od petka (06.08. ) do nedelje (08.08.) biće projekcije filmova za decu i odrasle. Cena ulaznice za svaki film je 250 dinara.


Od 19:00 časova kao i u nedelju od 11:00 časova u terminu matinea biće prikazan animirani film „Tajna izgubljenog kraljevstva 2“, sinhronizovan na srpski jezik.

Sadržaj:
„Tajna izgubljenog kraljevstva“ prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, junak kreće u neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putovanju upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada „Uspravnih“ koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Pogledajte trejler:

U terminu od 21:00 čas biće prikazan domaći film „Oaza“.

Sadržaj:
Po dolasku u instituciju za mlade sa posebnim potrebama, Marija se ubrzo sprijatelji sa podjednako neustrašivom devojkom Draganom. Kada postane jasno da su obe zaljubljene u povučenog mladića Roberta, njihov odnos je ugrožen i postepeno prerasta u opasnu igru žmurki sa ciljem da se on osvoji. Osuđene na doživotno skrivanje od društva, tinejdžere obuzima čežnja za nezavisnošću i ljudskom konekcijom. Vođeni novootkrivenim osećanjima želje i zavisti, njihovi impulsivni postupci ruše krhki balans uspostavljen strogim pravilima institucije i prelivaju se konfrontaciju i očajnički beg u slobodu.

Pogledajte trejler:

 

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here