Репертоар у Градском биоскопу за 8. и 9. јануар

326

БАЧКА ПАЛАНКА: У Градском биоскопу 8. и 9. јануара биће приказани акциони и анимирани филм, а цена улазнице је 350 динара.


 „Спајдермен – Пут без повратка“ – пројекције у 18 и 21 час

Четири године након што је обукао легендарни црвени костим. Том Холанд појавиће се по трећи пут на великом платну као човек-паук у филму Спајдермен- Пут без повратка.

Садржај: По први пут у историји кинематографије, Спајдермен, наш пријатељ из комшилука је без маске и без могућности да одвоји свој свакодневни живот од високих улога да буде суперхерој. Када се обрати за помоћ Доктору Стрејнџу, улози постају још опаснији, приморавајучи га да открије шта значи да бити Спајдермен.

Погледајте трејлер:


Анимирани филм „Певајмо 2“ – синхронизован на српски језик, пројекција у 16 часова

У време новогодишљих празника, ново поглавље у сјајној анимираној франшизи стиже са великим сновима и спектакуларним хит песмама.

Садржај: Увек оптимистична коала, Бастер Мун и његова екипа извођача припремају се за свој најблиставији сценски перформанс до сада, који се дешава у светској престоници забаве. Постоји само једна потешкоћа: прво морају да наговоре најзабавнију рок звезду на свету – коју глуми глобална музичка икона Боно, по први пут у анимираном филму – да им се придружи.

Погледајте трејлер:

 

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here