Repertoar u Gradskom bioskopu

397

U Gradskom bioskopu sledećeg vikenda 4. 5. i 6. septembra od 19.00 časova biće prikazan animirani film „NEVEROVATNA PRIČA O DžINOVSKOJ KRUŠKI“, a od 21.00 čas film „GREH“.


„Neverovatna priča o džinovskoj kruški“ – sadržaj:

Život mirno prolazi dok Prugica i Sebastijan ne pronađu poruku u boci u gradskoj luci. Poruku je poslao gradonačelnik koji se javlja sa tajanstvenog ostrva gde je došao do velikog otkrića. Film je snimljen prema istoimenoj dečjoj slikovnici.

Istim danima 4. 5. i 6. septembra od 21.00 čas biće prikazan film „GREH“, novi film slavnog ruskog reditelja Andreja Končalovskog.

Ova biografska drama bavi se životom i delom čuvenog renesansnog vajara, slikara i arhitekte Mikelanđela Buanarotija (1475-1564). U fokusu je jedan krizni period, kada se dve moćne plemićke porodice – Dela Rovere i Mediči bore da pridobiju njegovu lojalnost. Umetnik koji je oslikao Sikstinsku kapelu postaje žrtva tog sukoba.

Cena ulaznice za obe projekcije je 250 dinara.

U Gradskom bioskopu od 24. do 30. septembra od 18.00 i 20.30 časova biće prikazivan film „HOTEL BEOGRAD“. Cena ulaznice je 300 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here