„Mesec knjige“ obeležen u ogranku Narodne biblioteke „Veljko Petrović“ u Čelarevu

359
Izvor: Narodna biblioteka "Veljko Petrović"

Dugi niz godina Biblioteka „Veljko Petrović“ i njeni ogranci organizovanjem različitih aktivnosti pridružuju se obeležavanju manifestacije „Mesec knjige“.


Ovo je mesec u kojem se više nego inače popularišu knjiga i čitanje. Zadatak je da što više dece u najmlađem uzrastu poseti biblioteku, da vidi, čuje i oseti svu lepotu pisane i izgovorene reči.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Oktobar – mesec knjige, obeležen je i u ogranku Biblioteke „Veljko Petrović“ u Čelarevu. Vaspitačica Jasna Zorić je i ovom prilikom povela mališane iz vrtića u posetu Biblioteci. Mini izložba slikovnica, razgledanje i razgovor o knjigama, posebno odabranim za ovu priliku, doprinelo je da se deci otvore vrata čarobnog sveta knjige, da im se ukaže na potrebu čitanja, da se zainteresuju za biblioteku i budu njeni redovni gosti.

Uz poštovanje svih mera zaštite, knjižničarka Danka Novaković je uzvratila posetu najmlađim članovima ogranka „Petar Kočić“ u Čelarevu. Na oduševljenje prisutnih mališana, knjižničarka je na poklon donela članske karte, nove priče i bombone. Druženje je nastavljeno uz čitanje bajki, igru i razgovor o pročitanim pričama, a mališani su obećali da će redovno posećivati Biblioteku.

Pogledaj: Mesec knjige u Narodnoj biblioteci „Veljko Petrović“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here