Održana promocija romana Ive Kolege – „Zver u nama“

U Muzeju grada

268
Izvor: Kulturni centar Bačka Palanka

BAČKA PALANKA:  U Muzeju grada u utorak 21. decembra u 18.00 održana je promocija romana Ive Kolege „Zver u nama“ u izdanju Lagune.


Iva Kolega, rođena je 1978. godine u Zadru. Završila je Ekonomski fakultet u Rijeci. Njen prvi roman „Ljubavna glad“ (2015.) osvojio je čitaoce u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Osim pisanjem autorka se u slobodno vreme bavi i plesom.

Izvor: Kulturni centar Bačka Palanka

Kratak prikaz romana:

Talentovana odbojkašica i odlična učenica Dona Bilić nestala je usred radne nedelje. Policijski inspektori Ervin Volf i Kris Tomić dobili su zadatak da je pronađu kako znaju i umeju. Ali pred njima je izuzetno težak posao. Treba da ispitaju i provere sve ljude iz Doninog okruženja – majku Valeriju, nekadašnju misicu, očuha Harija, uspešnog političara i biznismena, dečka Adama, najbolje prijateljice Melisu i Keti, profesore, poznanike… Da li neko od njih laže i zašto? Koliko su alibiji zaista verodostojni i ko uspešno skriva svoju pravu prirodu i namere? Pitanja, pretpostavki i mogućih scenarija je mnogo, a vremena sve manje.

Na promociji su nastupile devojčice iz Rojal dens studija i odigrale tri plesne numere a Sofija Stojšić je odsvirala jednu numeru na klaviru.

„Sa Ivom Kolegom o romanu na promociji su razgovarali Olja Nađ i Slobodan Mićić. Ovo je bila Ivina prva promocija romana „Zver u nama“ i veliko nam je zadovoljstvo što je održana kod nas u Muzeju grada a već je dogovoreno sa Ivom da održi i tri seminara – radionice na temu prevencije otmica dece“, kažu iz Kulturnog centra Bačka Palanka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here