Одржано предавање Милана Николића Изана – „Повратак коренима“

У "Вељковој башти"

253
Извор: НБ "Вељко Петровић"

БАЧКА ПАЛАНКА – У четвртак, 16. јуна, у летњем амбијенту Вељкове баште, одржано је предавање под називом „Повратак коренима“.


Гост, Милан Николић Изано из Београда, писац духовне и езотеричне литературе, песник и дизајнер, представио се бачкопаланачкој публици. Садржајним и поучним предавањем, базираним на његовим књигама, побудио је интересовање присутних.

Непосредност писца, контакт с публиком и константно присутна интеракција, узроковали су жив дијалог током целе вечери, те потребу да се и након предавања постави мноштво питања. Нико од присутних није остављен без траженог одговора. За крај, Николић је поручио: „Лепота се очима не би видела да нема љубави у нама самима. Ма шта нам се у животу дешавало и ма шта о њему мислили, истина је да нема веће истине од љубави“.

Милан Николић Изано, дизајном се бавио до своје 47. године, а потом се окреће искључиво истраживачком раду и писању. Аутор је шест књига: „Дах бронзане Грачанке“, „Ланац љубави“, „Жиг врелих усана“, „Дневник душе“, „Винчанска кабала у ланцу љубави“, „У даху издаха“. Кроз своја дела, развијајући сопствену филозофију живота, трага за сазнањем.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here