Koncert i seminar namenjeni mladima u Muzeju grada

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) i Lokalna kancelarija Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) u Srbiji

154

BAČKA PALANKA: Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) i Lokalna kancelarija Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) u Srbiji, dolaze u Bačku Palanku.


U utorak, 13. jula od 13.00 časova u Kulturnom centru u Bačkoj Palanci, Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) i Lokalna kancelarija Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) u Srbiji, organizuju treći od pet događaja za mlade pod nazivom „Upoznaj svoje predstavnike. Ti (se) pitaš!“ – Bačka Palanka.

KONCERT DEČIJEG HORA ZVONCE

U petak, 16. jula sa početkom u 19.00 časova u Sali Muzeja grada dečiji hor Kulturnog centra „Zvonce“ održaće koncert pod nazivom „Tajna veza“.

SEMINAR „PREPOZNAVANjE, ZNAČAJ I ZAŠTITA INTELEKTUALNE SVOJINE“

U utorak 27. jula u Konferenciskoj dvorani Muzeja grada biće održan seminar „Prepoznavanje, značaj i zaštita intelektualne svojine“ po sledećoj satnici:

– 10.30 – 11.30 časova. Predavanje „Prepoznavanje, značaj i zaštita intelektualne svojine“

– 11.30 – 12.00 časova: kafe pauza

– 12.00 – 13.00 časova: promocija ženskog inovativnog preduzetništva

– 13.00 – 14.00 časova: koktel.

Na seminaru će biti predstavljene i žene inovatorke iz naše opštine.

Cilj događaja je da se mladi iz Bačke Palanke (i okoline) bliže upoznaju sa radom KOMS-a i RYCO-a, da se informišu o programima i projektima koje KOMS i RYCO sprovode.

Takođe, serija događaja je prilika da mladi upoznaju omladinske predstavnike obe organizacije i da zajedno mapiraju položaj i potrebe mladih na lokalnom nivou.

Događaj je namenjen mladima (od 15 do 30 godina), učenicima/cama, studentima/kinjama, predstavnicima/cama udruženja mladih i za mlade, predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i svima koji se mladima bave.

Rok za prijavu je 10. jul i prijave se vrše putem mejla [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here