I po kiši, na 12 stepeni, održan 16. Blues, jazz i rock festival (VIDEO)

Loše vreme narušilo broj posetilaca

437

BAČKA PALANKA: U nedelju (29.08.) održan je 16. Blues & jazz & rock festival sa početkom u 20 časova u dvorištu Muzeja grada. Ove godine festival je trajao samo jedan dan, dok je prethodnih godina imao dva sadržajna dana.


Učesnici na ovogodišnjem festivalu bili su: JAMBALAYA (Bačka Palanka), BALKAN STRINGS (Beograd), SALSA Y PUNTO (Beograd) i LOVE HUNTERS (Novi Sad).

Zbog lošeg vremena (12 stepeni) i kiše, ove godine, za razliku od prethodnih, festival je bio slabo posećen.

Idejni tvorac ovog festivala je palančanin, pokojni, Milan Ćurčić – Ćure, pa bi bilo lepo da se pokrene inicijativa da ovaj festival nosi njegovo ime i postane memorijalni.

 

1 KOMENTAR

  1. Ono što je važno pomenuti je da je ovogodisnji festival po organizaciji bio ispod očekivanja na osnovu onoga što smo navikli da vidimo u poslednjih nekoliko godina.Bez pravog marketinga, uz nedoumice koje su nastale zbog oprečnih izjava iz Kulturnog centra da festivala neće biti pa onda da će ga biti i na.kraju nesposobnost organizatora da proceni da je festival trebalo odložiti jer je sve ukazivalo da će vreme biti loše.Ispada kao da je festival održan samo reda radi. Jedina svetla tačka su bili sami izvođači koji su svojski i kvalitetno uradili svoj deo posla. Sve ostalo daleko ispod nivoa prethodnih festivala.Od samog.naziva festivala je ipak bitnije šta festival nudi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here