Uspeh učenika muzičke škole „Stevan Hristić“ na festivalu „Primavera“

Značajni rezultati

213
Foto: ugmus.com

BAČKA PALANKA: Na petom Internacionalnom festivalu muzike „Primavera“, koji je održan u Bijeljini, učenice muzičke škole “Stevan Hristić” iz Bačke Palanke postigle su značajne rezultate.


„U disciplinama flauta solo i kamerna muzika, duo flauta, Lana Stojić, učenica drugog razreda, sa osvojenih 98 bodova osvojila je prvu nagradu. Duo flauta, Teodora Radovanov, Anđelija Ognjanović, šesti razred, dobio je treću nagradu sa osvojenih 73 boda. Sve nagrađene učenice su u klasi nastavnice Dušice Stamenković“, kaže za RTV Sandra Milutinović, direktorica Muzičke škole u Bačkoj Palanci.

Na sedmom Međunarodnom takmičenju iz solfeđa i teorijskih predmeta, u disciplini teorija muzike, učenici završnog razreda muzičke škole “Stevan Hristić”, takođe su postigli vrhunski uspeh i ostvarili maksimalne rezultate.

„Teodori Ćosić i Đorđu Veličkovu, učenicima šestog razreda, pripala je prva nagrada, oboje su osvojili po 100 bodova. Veliku pomoć u ostvarivanju uspeha, đacima je pružila profesorica teorije muzike Tatjana Hadžialić“, dodaje Milutinović.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here