,,Veče sa Ivanom Milinkovićem“ od septembra i u našem gradu

Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

678

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni.  Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.


Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije  ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere.  Prvi samostalni singl  je pesma „Ibar ust’o protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

 

-Neizmerno sam srećan što ću sa ekipom saradnika obilaziti gradove koje do sada nisam, ili sam retko u njima pevao. Bačka Palanka sigurno spada u mesta čijem pozivu ću se rado odazvati. Tek sledi ono najbolje što ću ponuditi dragoj publici, kako koncertno, tako i studijski, dodao je Milinković za portal backapalankavesti.com

[wonderplugin_slider id=67]

 

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv „Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Miroslava Ilića, Zorana Gajića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”. Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here