FK Vojvodina iz Tovariševa: Tri utakmice tri poraza

1230

TOVARIŠEVO: Novi član somborske područne lige „Vojvodina“ iz Tovariševa startovala je sa pripremama pre dvadesetak dana. Tovarišani su odigrali i tri prijateljske utakmice, a zakazane su i nove.

Od igračkog kadra ostali su uglavnom oni koji su igrali u prolećnom delu prošle sezone i koji su ubedljivo osvojili naslov prvaka u bačkopalanačkom Prvom razredu. Ali, prve provere u Selenči i Deronjama na gostujućim terenima, kao i kod kuće protiv Mladenovljana nisu pokazale da „Vojvodina“ sa ovim timom može dostojno da se suprotstavi ekipama u područnoj ligi.

„Vojvodina“ je najpre izgubila u Selenči od domaćeg „Krivnja“, člana MFL Bačka Palanka – prvi razred, sa 1:4, u sredu je na svom stadionu izgubila od jednog od favorita u predstojećem prvenstvu područne lige, ekipe „Budućnosti“ iz Mladenova, sa 1:3, a u
poslednjoj proveri je u Deronjama usledio novi neuspeh od opštinskog ligaša „Omladinca“ sa 1:3.

– Još nismo kompletirali naše redove, igramo bez pojačanja sa mladim timom. Ipak, rezultati na ovim utakmicama nisu bili u prvom planu, ali bez pojačanja nećemo moći lako da izlazimo na kraj sa protivnicima u novom društvu, kaže trener Tovarišana Vladimir Tankosić.

Nije bilo većih promena u „Vojvodini“ na relaciji otišli-došli, pa otuda i čude ovako slabi rezultati tima koji je u prolećnom delu prošle sezone zabeležio osam pobeda i samo jedan
poraz u prvenstvenim mečevima bačkopalanačkog Prvog razreda. Trener Tovarišana Vladimir Tankosić na raspolaganju ima blizu dvadeset igrača, a da li će biti bolje u nastavku priprema videćemo već u narednim prijateljskim utakmicama.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here