Renovira se Dom kulture u Mladenovu

737

Dom kulture u Mladenovu, koji je izgrađen davne 1952. godine, a poslednji put renoviran pre gotovo pola veka, zaposeli su majstori.


Na inicijativu rukovodstva KUD-a „Dr Mladen Stojanović“, ovaj objekat se već nedeljama renovira. Ugrađeni su novi PVC prozori, obavljeno je postavljanje keramičkih podnih pločica, a trenutno se izvode radovi na bini ovog starog zdanja.

– Našu inicijativu da se unutrašnjost Doma kulture renovira, svesrdno je podržao Branislav Šušnica predsednik opštine, nakon čega su i usledili radovi – kaže Saša Sredojević, predsednik KUD –a „Dr Mladen Stojanović“.

 

– Za materijal se pobrinula lokalna samouprava, troškove majstorskih poslova, snosi OZZ „Lovrenac“, a veliku pomoć kupovinom podnih pločica, pružio je i Mladenovljanin Milan Duvnjak, koji već pedeset godina živi u Nemačkoj. Osim njih, svoj doprinos radovima koji su u toku dali su SZR „Valjak“ iz Bačke Palanke, kao i Dragan Jarić, koji živi i radi u Novom Sadu (donirao rasvetu).

– Kada poslovi renoviranja budu završeni, ovaj objekat će mnogo više nego do sada, služiti svojoj nameni. Posebno će njegovim renoviranjem, dobiti članovi KUD – a „Dr Mladen Stojanović“, koji će imati znatno bolje uslove za rad i održavanje koncerata. Vrednost svih radova je, preko 700 hiljada dinara.

Istaknimo na kraju, da će Dom kulture, nakon završetka ovih poslova biti priključen na gradsku kanalizaciju. Završetak svih radova, predviđen je za dve – tri nedelje.


Pogledaj: Nove akcije AD Podunavlja od 16.11 do 28.11.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here