Neki novi klinci u čelarevskim „lavovima“

Još četiri dana do nastavka prolećnog dela Prve fudbalske lige.

897

Za deseti mart zakazan je nastavak prolećnog dela prvenstva Prve fudbalske lige Srbije.


Fudbaleri „ČSK Pivare“ iz Čelareva ugostiće petoplasirani tim „Sinđelića“ iz Beograda i pokušati da im se revanširaju za poraz na startu jesenjeg dela prvenstva (1:2).

Čelarevčani su na deobi desetog mesta sa „Budućnosti“ iz Dobanovaca sa 17 bodova pa bi im svaki bod kao i celo proleće dobro došli na njihov  konto. Ali svesni su u Čelarevu da sve neće ići tako glatko s obzirom da je u minulom prelaznom roku došlo do velikih rokada u igračkom kadru.

[wonderplugin_slider id=13]

 

– Pripreme smo počeli na vreme, radili smo od početka sa skoro svim igračima iz jesenjeg dela prvenstva. Međutim što su pripreme odmicale i tim se polako osipao. Napustilo nas je čak dvanaest igrača od kojih bar osmorica najstandardnijih. Zato smo morali u potragu za pojačanjima pa smo doveli dvanaest novih imena. Ima tu i povratnika ali i novih mladih koji su po prvi put stigli u Čelarevo.

Posle ostavke trenera Trive Ilića stigla su i nova dva trenera iz „Vojvodine“ sa superligaškim iskustvom. Vladimir Buač je novi šef stručnog štaba, a pomoćnik mu je trener Vlado Karakaš. Oba su radili u našem najelitnijem rangu, „Vojvodini“, „Napretku“… Zadovoljni smo njihovim radom i mislim da su oni pravi pogodak za naš tim, napominje sportski direktor „ČSK Pivare“ Mihajlo Ilić.

Od igrača koji su jesenas nastupali za „ČSK Pivaru“ ostalo je četrnaest igrača. Tu su Tankosić, Elesin, Drašković, Jović, Valiđo, Rakić, Ilić, Trifković, Stepanov, Vilotijević, Karać, Nikić, Stepančev i Petrović.

Povratnici u „ČSK Pivaru“ su Stanić iz „Odžaka“, Šljivančanin iz „Proletera“ i Krstanović iz „Inđije“. Iz „Vojvodine“ su stigli M.Zličić, Živković Pilipović i Devetak, Sinđić iz Izraela, Mušikić i Pantić iz „Spartaka“, Tekijaški iz „Dinama“ i Blagojević iz Aranđelovca.

– Ipak, „ČSK Pivaru“ su napustili kompletna jedanaestorica Nikola Anđelković i Galijaš (Inđija), Nemanja Anđelković (Bačka), Popović (Grbalj), Bajić (Albanija), Potkozarac (Bečej), Ponjević (TSC), Jević (Radnički Sremska Mitrovica), Vujošević (Vrbas), Minse Čo, Kelvin Obasi i Joanis, dodao je sportski direktor ČSK Pivare Mihajlo Ilić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here