Rekordan broj učesnika

U okviru jesenjeg kupa Vojvodine u Tovariševu vožene moto–kros trke.

780

Na stazi u Tovariševu održane su moto–kros trke u okviru jesenjeg Kupa amatera Vojvodine.


Na besprekorno pripremljenoj stazi na trkama je učestvovalo 68 vozača iz Subotice, Temerina, Beograda, Zemuna, Bačke Topole. Po broju takmičara ovo je bila najmasovnija moto-kros trka u našoj zemlji u poslednjih nekoliko godina, više od trka u okviru državnog šampionata Srbije.

Na trkama su, između ostalih, učestvovala i dva vozača iz Đakova u Hrvatskoj.

„U klasi MX – 65 naš takmičar Danilo Crnjanski bio je najbolji, dok su u istoj klasi članovi našeg kluba Petar Mitrović i Stefan Menčik zauzeli drugo, odnosno treće mesto. U klasi kvad kros, ja sam bio prvi, dok je drugo mesto pripalo mom klupskom kolegi Dimitriju Miti Bjelošu, a četvrti je kroz cilj prošao Oliver Fekete. U klasi MX– 3, takmičar našeg kluba Vlatko Provodovski zauzeo je treće mesto, a istu poziciju je osvojio i Pantelija Vukobratov u klasiMX– S. Vojislav  Crnjanski je u klasiMX – 2 učestvovao u jednoj trci bio treći. Tri prvoplasirana takmičara u svakoj od klasa dobili su plakete. Naredne trke u jesenjem Kupa amatera u Bačkoj Topoli, kaže Zdravko Crnjanski, predsednik „BAP racing teama“.

Istaknimo na kraju, da su stazu zaista sjajno pripremili članovi bačkopalanačkog „BAP racing tema“, na čemu su im priznanje odali gotovo svi učesnici ovog takmičenja.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here