Meštani Tovariševa zajedničkim snagama do uređenijeg sela

1230
Foto: Facebook Tovariševo Najlepše Mesto

TOVARIŠEVO: Seoski park oko dobro poznatog simbola Tovariševa – aviona, meštani sela juče su dodatno uredili postavivši turistički putokaz koji pokazuje sve važnije znamenitosti i javne zgrade u selu.


Trgovinaki lanac „Podunavlje“ poklonio je Tovariševu jedan lep i urban detalj za Tovariški park – turistički putokaz koji pokazuje sve ono što bi moglo da se vidi u ovom selu.

Na putokazu su na srpskom i engleskom jeziku ispisane strelice prema Pravoslavnom groblju, crkvi Svetog Grigorija Bogoslova, Sportskoj hali, stadionu „Miladin Vujin“, Osnovnoj školi „Mileta Protić“, kanalu Dunav-Tisa-Dunav i spomen parkovima u centru.

Foto: Facebook Tovariševo Najlepše Mesto

Celu sumu od 54.900 dinara Tovariševu je poklonio trgovinski lanac „Podunavlje“, za šta Tovarišani zasluge pripisuju Jeleni Mrđan, Marijanu Rniću i Jovanu Živkovu.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Za čitavu akciju postavljanja zaslužni su Sava Danilov, Radovan Arsenin i Obrad Stankov koji je uradio glavninu stvari. Prevod na engleski jezik radili su Igor Jaramaz i Saša Ilić, a svi slučajni prolaznici su pritekli u pomoć kako bi olakšali posao i ulepšali tovariški park.

Foto: Facebook Tovariševo Najlepše Mesto

Kroz Tovariševo prolaze mnogobrojni turisti koji svraćaju u ovo selo na biciklističkoj ruti, te je šteta da ne pogledaju ono što selo ima da ponudi.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here