Gostionica Srem je sinonim za dobre ukuse: Kod Simke se uvek dobro jelo

10721

U Bačkoj Palanci nema ko nije čuo da se u društvu priča o Simkinim škebićima, paprikašu i sočnom roštilju. Jednostavno, iskustvo obroka koje se nosi iz Gostionica Srem je ono koje se kasnije prepričava u društvu. Gosti restorana uvek znaju da prepoznaju domaću kuhinju i ljubav prave domaćice koja se prenosi na njena jela, zato Gostionica Srem postoji od davne 1991. godine.

Gostionica ove godine u martu slavi trideset godina postojanja zahvaljujući vašem poverenju sve ove godine.

Zato ako ste željni domaće kuhinje, ovo je mesto koje trebate da posetite.

Gosti znaju šta valja i uvek se rado vraćaju.

Kvalitet i posvećenost stvaraju tradiciju. U Staroj Palanci ušuškan na kraju grada, ili na početku, kako bi rekli staropalančani, nalazi se Gostionica Srem u kome hranu već tridesetak godina sprema Simka, domaćica restorana.

U Sremu su se organizovale brojne proslave, kao što su rođendani, slave, kršenja, poslovna slavlja i razni događaji. Ukoliko želite da svojim gostima pružite osećaj domaće atmosfere, ovo je pravo mesto za vas.

Zimi uz toplotu kaljave peći i laganu vatricu možete da se opustite sa svojim najbližima i uživate u ukusima domaće sarme, čorbe, pasulja i ostalih domaćih obroka.

Gostionica Srem pruža usluge keteringa.

Restoran prima 70 gostiju i maksimalno su uslužni pri svim proslavama. Ukoliko, pak želite da slavite kod kuće, a nemate vremena da skuvate obroke, možete da poručite da vam u Gostionica Srem uslužno spreme hranu po vašoj želji. Da li će to biti sa vašim ili njihovim materijalom, to je već na vama da odlučite. Verujemo da će gosti biti prezadovoljni.

Kontakt:

Tel: 021 6045 322

Adresa:

Vojvode Živojina Mišića 208 , 21400 Bačka Palanka, pogledaj na MAPI.

Gostionica Srem

gostionicasrem

Radno vreme:

Ponedeljak – subota : Od 09 do 21 časova

Nedelja: Neradna

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here