Гостионица Срем: Код Симке се увек добро јело

16234

У Бачкој Паланци нема ко није чуо да се у друштву прича о Симкиним шкебићима, паприкашу и сочном роштиљу. Једноставно, искуство оброка које се носи из Гостионицe Срем је оно које се касније препричава у друштву. Гости ресторана увек знају да препознају домаћу кухињу и љубав праве домаћице која се преноси на њена јела, зато Гостионица Срем постоји од давне 1991. године.

Зато ако сте жељни домаће кухиње, ово је место које требате да посетите.

Гости знају шта ваља и увек се радо враћају.

Квалитет и посвећеност стварају традицију. У Старој Паланци ушушкан на крају града, или на почетку, како би рекли старопаланчани, налази се Гостионица Срем у коме храну већ тридесетак година спрема Симка, домаћица ресторана.

У Срему су се организовале бројне прославе, као што су рођендани, славе, крштења, пословна славља и разни догађаји. Уколико желите да својим гостима пружите осећај домаће атмосфере, ово је право место за вас.

Зими уз топлоту каљаве пећи и лагану ватрицу можете да се опустите са својим најближима и уживате у укусима домаће сарме, чорбе, пасуља и осталих домаћих оброка.

Гостионица Срем пружа услуге кетеринга.

ресторан срем јеловник

Ресторан прима 70 гостију и максимално су услужни при свим прославама. Уколико, пак желите да славите код куће, а немате времена да скувате оброке, можете да поручите да вам у Гостионица Срем услужно спреме храну по вашој жељи. Да ли ће то бити са вашим или њиховим материјалом, то је већ на вама да одлучите. Верујемо да ће гости бити презадовољни.

Koнтакт:

Teлефон: 021 6045 322

Aдреса:

Војводе Живојина Мишића 208 , 21400 Бачка Паланка, погледај на MAПИ.

Gostionica Srem

gostionicasrem

Радно време:

Понедељак – субота : Од 09 до 21 часова

Недеља: Нерадна

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here