Ново у понуди Пицерије BOX (ВИДЕО)

Сигурно сте већ пробали изузетне пице из пицерије "BOX ", а радосна вест је да су прошили своју понуду. Погледајте о чему се ради.

9084

БАЧКА ПАЛАНКА: Сигурно сте већ пробали изузетне пице из пицерије „BOX „, а радосна вест је да су увели нове „Specijal pizze“ у понуду. Поред нових пица обогатили су своју понуду и са буритосима, сендвичима и дезертима.


Оно што их издваја од других јесте „Palanačka pizza“ чији је руб пуњен сиром, која је освојила срца многих наших суграђана,  а ту је и „Black pizza“ која има црну боју теста. Код њих се могу купити разни сендвичи који су прављени од пица теста.

„BOX“ достава на кућну адресу: 061/20-666-33

Поред сланих и слатких пица, у понуди имају и буритосе, сендвиче, калцоне и све се припрема од пица теста и веома је укусно. За оне који воле нешто „лакше“ оброке, ту су салате – пилећа, цезар и туна салата за понети, као и посне производе – пицу, сендвич и бурито. За сладокусце су припремили слатку пицу која је веома кремаста и укусна.

Ново у понуди пицерије „BOX“

У складу са жељама потрошача, BOX је од недавно у своју понуду увео нове „Specijal pizze“ и то: Grecos, Italiana i Mexico. Tакође су проширили понуду буритоса и увели су нови Mexico burito и новина је Поло сендвич. За љубитеље доброг дезерта поред досадашње понуде увели су у понуду и cheesecake i tiramisu.

За све оне који посте или не једу месо, Пицерија „BOX“ нуди посни програм: пица, сендвич и бурито. Поред хране, овде можете купити и сок или воду, а праве и брзо кафу за понети! Погледајте њихов ценовник и одаберите нешто за себе из њиховог богатог програма.

„Квалитет јуче, квалитет данас, квалитет сутра.“ – BOX

Адреса: Бачка Паланка, Шафарикова 61 (преко пута аутобуске станице)

Телефон за доставу: 0612066633

Facebook: Picerija Box

Instagram: boxpalanka21

Радно време пицерије „BOX“:

Сваког радног дана 08-22 часa, петком и суботом до 23 часа.

Могућа је достава на кућну адресу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here