Посластичарница Принцеза – Квалитет на првом месту

3716

Посластичарница Принцеза постоји на тржишту Бачке Паланке већ дуже од двадесет година на радост својих верних купаца. Налази се у Улици Милана Курепе број 1, у самом срцу Бачке Паланке и у Новом Саду на адреси Булевар ослобођења 52. Од недавно Принцеза се прошилира и отворила други објекат у Новом Саду, на адреси Железничка 20.


У вашој омиљеној Принцези, у Бачкој Паланци, сада можете уживати у још богатијој понуди сланих јела. Оно што је ново у њиховој понуди су пасте, као што су карбонаре, „Aglio e olio“, пице са новим укусима, бургери и сендвич са бифтеком. 

Такође, раде и доставу на кућну адресу, а за износе поруџбине преко 1000 динара, достава је бесплатна.


У својој широкој понуди имају сјајан слатки програм

У слатком програму поред разноликог избора декоративних, домаћих и мини торти имају и ситне колаче, баклаве, посне колаче, кремпите, шампите, ишлере, торте на парче, жито, три леће и остале колаче које њхови купци обожавају. Такође раде и слатке столове, који у себи садрже декоративне дезерте, као што су слатке чашице, крофнице, попс уп, декоративне торте и мафине. Оно по чему се посебно истичу су италијанске монопорције које праве по посебној рецептуру и по којима су добро познати.

Фокус у производњи су састојци

У све колаче, торте и сладоледе ставља се искључиво најфинија белгијска чоколада, домаћи ораси, лешници, прави плазма кекс, користи се пуномасно непастеризовано млеко. Посластичарница је опремљена најновијим италијанским машинама и опремом за пороизводњу по ИСО стандардима и по ХАЦАП правилима пословања.

Италијанска монопорција

Рецептура за сладолед је три пута награђивана на Новосадском сајму

Сладоледи које посластичарница Принцеза прави су засновани на италијанској рецептури, где је прописана количина и квалитет састојака. Поседују италијанске машине за мешање и хлађење маса како би добили што квалитетнији производ. Оно на шта они стављају фокус је да се користе квалитетни састојци, уместо сахарозе користи се фруктоза, не користе какао, него праву белгијску чоколаду, не користе рафинисане производе, тако да је већина њихових сладоледа и доступна дијабетичарима и онима који пазе на унос шећера. У производњи сладоледа користи се право воће, а у својој посластичарници не употребљавају екстрате укуса. Сладоледи на садрже јаја у себи.

У њиховој палети укуса можете пробати сладолед од пистаћа, плазму, јогурт, несквик, рафаело, фереро рошер, ванилу, орео, чиз кејк, црну чоколаду, долче лате, киндер буено, итд.

Слани програм посластичарнице Принцезе је такође веома разнолик. У својој понуди сваког радног дана од јутарњих часова можете код њих купити свежа пецива, и то мекике, проје, крофне, панцероте, пите, сендвиче, слане и слатке палачинке, пиззе и пасту. Код њих можете направити сендвич по жељи, што значи да сами бирате састојке, од кифле, преко прилога, где се сваки састојак посебно наплаћује.

Кувана јела су доступна у посластичарници Принцеза у Бачкој Паланци радним данима од 11 часова и можете их понети са собом или ручати у њиховом ресторану. У широкој понуди куваних јела нуде вам сарме, пуњене паприке, мусаку, поховано месо, пасуљ, запечене палачинке, ђувеч, грашак, варива, паприкаш, гулаш, супе, потажи, чорбе и печену рибу са кромпир салатом.

Корпоративни кетеринг и исхрана запослених, кетеринг на адресу

Принцезин тим за вас кува и доноси на адресу када планирате коктеле, пословне ручкове и свечане вечере, венчања, дечије родјендане и остале прославе.
Њиховим кетерингом одушевићете своје госте, и омогућити им да уживају у слатким и сланим  специјалитетима који ће свакако употпунити атмосферу. Уштедите своје време и искористите га за уживање, а за храну ће се побринути посластичарница Принцеза. 

– Стручно и образовано особље са великим искуством се брине да храна коју правимо за наше клијенте буде квалитетна, укусна и у складу са трендовима врхунског светског кулинарства.

„Поседујемо савремену кухињу великог капацитета, опремљену најквалитетнијом професионалном опремом, која испуњава све ХАЦЦП стандарде за припрему хране.“

Koнтакт: 

Академика Милана Курепе 1, Бачка Паланка

Tелефони: 021 751 279, 065 8751275

Инстаграм: princeza_backa_palanka,


Булевар Ослобођења 52, Нови Сад

Teлефони: 021 6330 533, 064 6468418

Инстаграм:  princezanovisad

Фејсбук: Poslastičarnica Princeza


Железничка 20, Нови Сад

Телефон: 021 246 25 00

Сајт: poslasticarnicaprinceza.com

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here