Посластичарница „Delizia“ – љубав уткана у сваку посластицу

3809

Посластичарница „Delizia“ из Бачке Паланке је од 2016. године препознатљива је по врхунском квалитету домаћих састојака и савршеном дизајну торти. Ове године су променили локацију и сада их можете наћи на новој адреси у прелепом новом абијенту – Угао Веселина Маслеше и Иве Лоле Рибара. 


Оно што посластичарницу „Delizia“ издваја из мора других који се баве овим послом јесте сам приступ у изради торти и колача. Наиме, овде се више од свега води рачуна да сваки састојак буде од малих, домаћих произвођача, не користе се густини, побољшивачи укуса, нити јефтини заменски састојци.

Све се ради ручно и с љубављу.

TOРTE – Не штеди се на састојцима а прелепо изгледају

Посластичарница „Delizia“ нуди широк асортиман торти различитих укуса за све прилике. Ако Вам је потребна торта за рођендан, свадбу, крштење или желите да торта буде посна, на правом сте месту.

Декорације торти могу бити од фондана, шлага, слике на јестивом папиру и цртане фигуре. Торте могу бити и тродимензионалне. Торте су подељене у три врсте: свадбене, рођенданске и торте за остале прилике. Сви корисници наших услуга и имају и још једну могућност, а то је да нам пошаљу сами изгед торте коју желе.

Савршеног изгледа, а укусне торте из посластичарнице „Delizia“ немају високу цену. Цена по килограму торте се креће од 1700 до 2000 динара. Који год облик да замислите, какву год специјалну жељу да имате, обратите им се. Рок израде торти је 7 дана. Могуће је и доставити торту на жељену адресу у договору са клијентом.

Најтраженије су ледена, плазма, чоколадна, право на љубав, нугат, еуроблок, тирамису, реформа, Москва, шушкава торта, јапански ветар, киндер, „cheesecake“… а могуће је направити и торту другачијег укуса према Вашим жељама и потребама.

Обрадујте своје вољене колачима и тортама са стилом.

KОЛАЧИ

Чоколадни, воћни, кремасти, суви… из широког асортимана посластичарнице „Delizia“ издвајамо ситне колаче. Све слатке залогаје производе од строго бираних намирница: лешника, ораха, путера, плазме, кокоса, чоколаде, слатке павлаке, шумског и домаћег воћа, пекмеза…

Сви који једном пробају колаче из посластичарнице „Delizia“, увек их купују, јер су њихови укуси баш као да сте их ви код куће правили. У понуди су: жербо коцке, мађарица, медена пита, бајадера, киндер коцке, рафаело, бресквице, шубарице, бечка пита, црно-бели ролат, ролат са бананицама, рум мињони, фигаро, јафа облатне, двобојне облатне, фереро куглице...

Проверите зашто ситни колачи из посластичарнице „Delizia“ немају конкуренцију!

Ораснице и кексови

Ораснице из посластичарнице „Delizia“ постале су познате и ван граница наше општине. Ову преукусну посластицу можете купити по цени од 3.000 динара/kг, а паковања су обично од 100 gr или 200 gr.

За Вас су припремили паковања ваших омиљених сувих колача по избору (медењаци, ванилице, кифлице са кокосом, капице, кексови).

ПОСНИ ПРОГРАМ

Како би испоштовали све оне који се придржавају поста, посластичарница „Delizia“, у своју понуду је увела и посне колаче, такође од строго бираних састојака. У њиховом посном програму можете се сладити посним баклавама, посним тортама и посним колачима.

 

У посластичарницу „Delizia“ љубитељи доброг укуса слаткиша долазе из свих крајева наше, али и околних општина како би уживали у савршено добром укусу шамплазме, cheescake, шампите, кремпите, рум колача, баклаве са маком или орасима или неодољиво кремастог сладоледа.

За случај да желите брзо освежење или окрепљење, у посластичарници „Delizia“ Вам нуде лимунаду или кафу за понети. Њихов савршено кремаст сладолед синоним је за квалитет. Уверите се и сами. 

Мини торте, сирове торте и торте без глутена!

Већ годинама посластичарница „Delizia“ препозната је по савршеном укусу торти и колача. У понуду су сада уврстили и мини торте, увек свеже и преукусне, прављене од пажљиво бираних састојака. Најтраженије мини торте су чоколадна и chesscake, цена им је 1700 РСД, а њихова тежина је од 1 kg до 1,5 kg. Пробајте их и уверите се да и мини торте могу бити извор слатког уживања, уколико их припремају вредне руке посластичара из „Delizie“.

Поред широког асортимана слаткиша, посластичарница „Delizia“ Вам нуди и природни мед, полен и прополис.

ЦЕНОВНИК

„Ми смо ту да бринемо о вашем добром укусу.“

Facebook

Радно време:

Радним данима и викендом: Od 08:00 do 21:00 часа.

Delizia

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here