Тајни зачин – Традиционална домаћа кухиња у Бачкој Паланци

9640

Одрастање уз стихове Ђорђа Балашевића, допринело је стварању једне занимљиве идеје о покретању посла, у којем ће се правити традиционална јела, у једном малом кутку, у улици Југословенске армије 101 у Бачкој Паланци.


Јован Блануша, власник чаробне кухиње, инспирисан Ђолетовим стиховима „Ти си та нит, тај ретки зачин, који даје посебан тон…“, свом кулинарском кутку дао је име Тајни зачин и ту прави кувана јела, роштиљ са ћумура, као и јела по поруџбини.

Јован иза себи има деценију искуства у хотелијерству, по струци је менаџер угоститељства, а завршио је и за кулинарског техничара. Тајни зачин у Југословенске армије 101, отворен је 1. септембра 2021. године и сваки дан кува за све оне који немају времена да припреме оброк, као и за оне који воле домаћу кухињу. Цене су веома приступачне, а избор јела разнолик.

Сваког дана доступан је Дневни мени са три врсте јела, а пред крај сваког дана, на друштвеним мрежама поставе мени за сутра, па их запратите!


Instagram: tajnizacinbp

Facebook: Tajni začin


Сваког понедељка, уторка, среде.. имају исти мени. У складу са сезоном, долази до варијација понуде дневног менија, па ће тако ускоро паприку заменити кисели купус. Сезонско поврће је заступљено, јер ово је права домаћа кухиња.

Погледајте мени Тајног зачина:

 

Раде и доставу хране, па се тако за све поруџбине чије је износ мањи од 1000 динара, достава плаћа 250 РСД.

За све поруџбине преко 1000 динара ГРАТИС достава!

Достава хране путем телефона: 062 8502454

Уколико желите да Вам Тајни зачин направи кетеринг, спремни су и за тај изазов. Цена кетеринга по килограму је у распону од 900 до 1000 динара, у зависности од договора и разноврсности понуде.

Посетите Тајни зачин и уживајте у укусима домаће кухиње по приступачним ценама!

Tајни зачин

Адреса: Југословенске армије 101, Бачка Паланка

Контакт телефон: 062 8502454

Радно време: од понедељка до суботе 08 – 22 сата
Недељом: од 08 до 14 сати


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here