Tajni začin – Tradicionalna domaća kuhinja u Bačkoj Palanci

5018

Odrastanje uz stihove Đorđa Balaševića, doprinelo je stvaranju jedne zanimljive ideje o pokretanju posla, u kojem će se praviti tradicionalna jela, u jednom malom kutku, u ulici Jugoslovenske armije 101 u Bačkoj Palanci.


Jovan Blanuša, vlasnik čarobne kuhinje, inspirisan Đoletovim stihovima „Ti si ta nit, taj retki začin, koji daje poseban ton…“, svom kulinarskom kutku dao je ime Tajni začin i tu pravi kuvana jela, roštilj sa ćumura, kao i jela po porudžbini.

Jovan iza sebi ima deceniju iskustva u hotelijerstvu, po struci je menadžer ugostiteljstva, a završio je i za kulinarskog tehničara. Tajni začin u Jugoslovenske armije 101, otvoren je 1. septembra 2021. godine i svaki dan kuva za sve one koji nemaju vremena da pripreme obrok, kao i za one koji vole domaću kuhinju. Cene su veoma pristupačne, a izbor jela raznolik.

Svakog dana dostupan je Dnevni meni sa tri vrste jela, a pred kraj svakog dana, na društvenim mrežama postave meni za sutra, pa ih zapratite!


Instagram: tajnizacinbp

Facebook: Tajni začin


Svakog ponedeljka, utorka, srede.. imaju isti meni. U skladu sa sezonom, dolazi do varijacija ponude dnevnog menija, pa će tako uskoro papriku zameniti kiseli kupus. Sezonsko povrće je zastupljeno, jer ovo je prava domaća kuhinja.

Pogledajte meni Tajnog začina:

 

Rade i dostavu hrane, pa se tako za sve porudžbine čije je iznos manji od 1000 dinara, dostava plaća 250 RSD.

Za sve porudžbine preko 1000 dinara GRATIS dostava!

Dostava hrane putem telefona: 062 8502454

Ukoliko želite da Vam Tajni začin napravi ketering, spremni su i za taj izazov. Cena keteringa po kilogramu je u rasponu od 900 do 1000 dinara, u zavisnosti od dogovora i raznovrsnosti ponude.

Posetite Tajni začin i uživajte u ukusima domaće kuhinje po pristupačnim cenama!

Tajni začin

Adresa: Jugoslovenske armije 101, Bačka Palanka

Kontakt telefon: 062 8502454

Radno vreme: od ponedeljka do subote 08 – 22 sata
Nedeljom: od 08 do 14 sati


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here