Abakus – Vaš prozor u svet

Vaš prvi i najbolji izbor

5564

Abakus je preduzeće za promet IT tehnologijama osnovano još davne 1992. godine. Već više od dve decenije njihov cilj je da građanima opštine Bačka Palanka i šire obezbede najnovije i najmodernije IT tehnologije za obavljanje svakodnevnog posla ili jednostavno za potrebe uživanja.

Stručni tim se stara da kupci dobiju tačno onaj proizvod ili uslugu koja im je u tom momentu potrebna po uslovima koji su obostrano zadovoljavajući.

 

Prodaja softvera

Bilo da se radi o jednokratnoj kupovini softvera ili o sklapanju ugovora o licenciranju, taj proces nije uvek jednostavan. U slučaju licenciranja većih organizacija potrebno je dobro poznavati različite opcije koje će korisniku osigurati potpuno licenciranje uz što niži trošak.

Abakus nudi različite vrste licenciranog softvera od anti-virus aplikacija do operativnih sistema i dijagnostičkog softvera. Osoblje je obučeno da utvrdi tačnu potrebu za softverom koji je Vama u datom trenutku potreban i pruži vam svu konsultantsku i tehničku podršku prilikom kupovine.

Saznaj više OVDE

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Postavka video nadzora i alarm sistema

Ugradnjom video nadzora i alarm sistema povećavate bezbednost i sigurnost sebe i svojih ukućana.

Abakus Vam nudi rešenja iz oblasti sistema video nadzora. Povećajte Vašu bezbednost sa uređajima za digitalno snimanje i prenos video materijala bilo gde u svetu, gde god se Vi nalazili. Na taj način je omogućeno 24 časovno snimanje kao i nadziranje sopstvenog prostora putem interneta.

Pored zaštite, sistemi za video nadzor pružaju i mogućnost kontrole zaposlenih u poslovnim objektima, kao i uočavanja greške koje nastaju kao posledica ljudskog faktora.

Saznaj više OVDE

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Umrežavanje računara

Ako ste pravno lice, manja organizacija ili jednostavno želite da vam svi računari budu povezani u kući Abakus ima rešenje i opremu za vas. Moguće je umrežavanje kablovskim sistemom ili umrežavanje wireless tehnologijama.

Oprema se postavlja tako da ne smeta u svakodnevnom radu u firmi ili kod kuće, a sistemi su takvi da ne ometaju rad drugih kućnih aparata.

Infrastruktura

Računarske mreže, nezavisno od vrste medijuma koji ih prenosi, moraju biti brže i pouzdane. Bilo da su u pitanju standardni ili optički kablovi ili bilo koja vrsta bežičnih tehnologija, neophodno je imati pravu meru u odnosu tehnologije prema potrebama korisnika. Ovo obezbeđuje Abakus svojim korisnicima, bez obzira na njihovu veličinu ili složenost poslovanja i poslovnih komunikacija. Mogućnost da vaši fiksni i mobilni telefoni, računari i drugi uređaji budu deo jedne celine, kao i da vaše radno mesto nije samo za vašim stolom u preduzeću je osobina vašeg poslovanja koje će vam doneti prednost.

Poslovna rešenja

Ukupna ulaganja u IT sektor preduzeća imaju pun efekat kada se rad obavlja na opremi osvedočenog kvaliteta, legalnom softveru i besprekornim komunikacijama. Cilj je da o opremi i rešenjima u tehničkom smislu više ne mislite, već se fokusirate na poslovanje vašeg preduzeća. Abakus vam može obezbediti ovakav način poslovanja.

Servis i podrška za kritične situacije

Tehnička podrška Abakusa je na raspolaganju korisnicima tokom celog dana, a moguće je sklopiti ugovor o održavanju koji će „pokriti“ i širi vremenski period, večernje sate, dane vikenda i praznika. Ovakave ugovore Abakus ima sa nekim preduzećima sa teritorije opštine Bačka Palanka. Stručna podrška obuhvata ne samo kvarove na opremi i komunikacijama, već i različite probleme koji se javljaju u redovnom radu IT sistema preduzeća. Vreme odziva i rešavanja problema takođe se ugovara u rokovima od jednog radnog dana, pa do rešavanja problema u roku od 2 sata. Na ovaj način korisnik potpuno obezbeđuje kontinuitet svog poslovanja.


Kontakt – Abakus

Telefoni:

  • 021 752275
  • 0637742850

Email: [email protected]

Sajt: abakusbp.net
Adresa: Jugoslovenske Armije 48
Mesto: Bačka Palanka

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here