Mig Electronics slavi osmi rođendan!

923

Mig Electronics 10. septembra slavi sedmi rođendan.

„Osam godina uspešne komunikacije i izgrađenog poverenja sa svojim klijentima čine nas ponosnim, ali u isto vreme obavezuju da svake naredne godine budemo još bolji. Vaše poverenje je naša najveća nagrada.“

Mig Electronics 10. septembra slavi osmi rođendan i tim povodom će sve svoje kupce koji tog dana posete prodavnicu MIG-a nagraditi poklonima, iznenađenjima i popustom na kupovinu. Mig Electronics već osam godina radi uspešno na zadovoljstvo svojih klijenata. Firma je opredeljena za servis i prodaju mobilnih telefona i prateće opreme i lider je u svom poslu na teritoriji Bačke Palanke.


Mig Electronics vrši servis svih modela mobilnih telefona koji su dostupni na našem tržistu.

Kod nas možete kupiti električni trotinet Ring.
Promo cena 39.000 din!  Mogućnost plaćanja na RATE

„Izlazimo vam u susret tako što ćemo popravku vašeg uređaja izvršiti na visoko profesionalnom nivou.“

Prilikom servisiranja mobilnih telefona, ukoliko je potrebno ugrađujemo najkvalitetnije delove, trudeći se da svim vašim zahtevima adekvatno odgovorimo, u najkraćem roku i po veoma povoljnim cenama.

NOVO U PONUDI !!!!

Zamena displeja ili tač skrina, servis ploče, tastature, mikrofona, zvučnika, ili zamena konektora su samo neke od stvari koje prilikom servisiranja obavljamo, a takođe vršimo i dekodiranje, kao i promenu jezika kako bi olakšali rad i korišćenje vašeg mobilnog telefona.

Svakodnevno pratimo razvoj mobilne telefonije i svim našim mušterijama smo u mogućnosti da pružimo maksimalno profesionalnu, brzu i kvalitetnu uslugu, što je u današnje vreme najbitnije.


Naš stručni tim servisera nudi Vam sve vrste popravki mobilnih telefona i opreme, u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući upotrebi savremenih alata i mašina svaki kvar ćemo otkloniti brzo i lako, kako bi Vaš mobilni telefon opet bio u funkciji i kako biste mogli da uživate u komunikaciji.

Prilikom pada i li fizičkog oštećenja telefona obično dolazi do kvara na ekranu ili tač skrinu, koji su inače i najosetljiviji delovi na telefonu. Ugradnjom kvalitetnih i originalnih delova u stanju smo da za kratko vreme rešimo ovaj problem i polomljeni ekran zamenimo novim.

Mig Electronics servis mobilnih telefona vam stoji na raspolaganju radnim danima od 9 do 20 i subotom od 9 do 15 časova,

Zapratite Mig Electronics na Instagramu i Facebooku.

Veselina Masleše 4, 21400 Bačka Palanka – pored bioskopa

Tel: 065/9-SERVIS (9737847)

       065/9096666, 065/3392085

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here