Mig Electronics слави једанаести рођендан и награђује!

Све ове године постојања говорe о квалитетном и посвећеном раду које су бројни клијенти препознали. Посетите их данас и прихватите њихову дарежљивост.

1629

Mig Electronics 11. септембра слави десети рођендан и тим поводом ће све своје купце који данас посете продавницу МИГ-а наградити поклонима, изненађењима и попустом на куповину.


Mig Electronics већ једанаест година ради успешно на задовољство својих клијената. Фирма је опредељена за сервис и продају мобилних телефона и пратеће опреме и лидер је у свом послу на територији Бачке Паланке.

Mig Electronics врши сервис свих модела мобилних телефона који су доступни на нашем тржишту.

Servis mobilnih telefona broj 1 u backoj palanci

„Једанаест година успешне комуникације и изграђеног поверења са својим клијентима чине нас поносним, али у исто време обавезују да сваке наредне године будемо још бољи. Ваше поверење је наша највећа награда.“

„Излазимо вам у сусрет тако што ћемо поправку вашег уређаја извршити на високо професионалном нивоу.“

Приликом сервисирања мобилних телефона, уколико је потребно уграђујемо најквалитетније делове, трудећи се да свим вашим захтевима адекватно одговоримо, у најкраћем року и по веома повољним ценама.

NOVO U PONUDI !!!!

Замена дисплеја или тач скрина, сервис плоче, тастатуре, микрофона, звучника, или замена конектора су само неке од ствари које приликом сервисирања обављамо, а такође вршимо и декодирање, као и промену језика како би олакшали рад и коришћење вашег мобилног телефона.

Опис фотографије није доступан.

Свакодневно пратимо развој мобилне телефоније и свим нашим муштеријама смо у могућности да пружимо максимално професионалну, брзу и квалитетну услугу, што је у данашње време најбитније.

Опис фотографије није доступан.


-Наш тим сервисера нуди Вам све врсте поправки мобилних телефона и опреме, у најкраћем могућем року. Захваљујући употреби савремених алата и машина сваки квар ћемо отклонити брзо и лако, како би Ваш мобилни телефон опет био у функцији и како бисте могли да уживате у комуникацији.

Приликом пада и ли физичког оштећења телефона обично долази до квара на екрану или тач скрину, који су иначе и најосетљивији делови на телефону. Уградњом квалитетних и оригиналних делова у стању смо да за кратко време решимо овај проблем и поломљени екран заменимо новим.

Mig Electronics, који врши сервис и продају мобилних телефона и додатне опреме вам стоји на располагању радним данима од 9 до 20 и суботом од 9 до 15 часова.

Запратите Mig Electronics na Instagramu i Facebooku.

Веселина Маслеше 4, 21400 Бачка Паланка – поред биоскопа

Тел: 065/9-SERVIS (9737847)

       065/9096666, 065/3392085