Upis u toku u Edukativni centar „Školarac“

UPIS U TOKU!

1299

Edukativni centar Školarac se nalazi na adresi Veselina Masleše 12 (preko puta stadiona Bačke) u Bačkoj Palanci. Rad ovog edukativnog centra fokusira se na dodatno obrazovanje učenika i kreativni rad sa decom. Edukativni centar Školarac čini tim mladih stručnjaka, na čelu sa diplomiranim profesorom, Sandrom Žarković.

UPIS U TOKU !

U „Školarcu“ su krenule prijave za upis za grupnu nastavu iz matematike, fizike, hemije, engleskogi nemačkog jezika.

Prijavite svoje dete za pripremnu nastavu za maturski ispit! Pripremom će biti obuhvaćeni predmeti: matematika, srpski, fizika, hemija. (Rad u malim grupama) Časovi u okviru ovog programa će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta.


PRIPREMNO – PREDŠKOLSKI PROGRAM 

Časovi u okviru ovog programa će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta. U radu se koriste „Žirafe“ radni listovi, sa kojima će učenje, priprema za testiranje i upis u prvi razred biti prava zabava. 

Novo u Školarcu!
Tretmani u trajanju od 30min i 60 min psihologa i psihoterapeuta.


Tim „Školarca“ čine: Sandra Žarković – Nastavnik matematike, Dragana Radanović – Učitelj, Una Knežević – Nastavnik engleskog i nemačkog jezika, Mađar Zdenka- Logoped, Jovana Balinović – Defektolog, Zlonoga Dunja – Nastavnik hemije i Radmila Bogunović – Nastavnik fizike. Jelena Rakita – psiholog.

U Edukativnom centru „Školarac“ organizuju se:

Časovi matematike, fizike i hemije

Grupni i individualni časovi matematike, fizike, hemije za učenike osnovnih i srednjih škola. Nastava se organizuje u trajanju od sat i sat i po vremena.

Časovi engleskog i nemačkog

Tokom časova smenjuju se različite aktivnosti i pristupi učenju stranog jezika, sa akcentom na vežbanju govora, kroz spontane situacije i zadatke u skladu sa uzrastom. Časovi su prilagođeni osnovcima i srednjoškolcima. Časovi su dostupni kroz individualnu nastavu ili nastavu u grupama formiranim prema nivou znanja jezika i uzrastu. Časovi su u trajanju od sat i sat i po vremena.

Logoped 

Razvojni programi za predškolce i decu mlađeg uzrasta. Pored toga, logopedski tretman radi se i sa decom školskog uzrasta u individualnom pristupu u trajanju od sat vremena i pola sata.

Defektolog

U saradnji sa roditeljima, a na osnovu prethodne dijagnostike, pravi se individualni program za rad sa detetom. Cilj individualnog tretmana je podsticanje i razvijanje detetovih punih potencijala. Sve aktivnosti su prilagođene uzrastu, mogućnostima, potrebama i već postojećem iskustvu deteta. Časovi se organizuju od pola sata, 45 minuta i sat vremena.

Priprema za predškolce i osnovce

Priprema predškolaca za prvi razred, kao i učenika za polaganje završnog i prijemnog ispita se održava jednom nedeljno.

Učiteljica 

Učiteljice obrađuju školsko gradivo sa učenikom, i to sa decom uzrasta do 1 do 4 razreda. Časovi će biti individualni i nastava se organizuje u trajanju od sat i sat i po vremena.

Kreativne radionice

Radionice su namenjene deci od 3 do 11 godina. Grupni, tematski časovi, koji se održavaju jednom nedeljno i koji obuhvataju razne kreativne aktivnosti gde se deca kroz igru zabavljaju i prave različite kreacije sa učiteljem.


Sve informacije o upisu dece na časove, radionice možete dobiti na broj telefona:

065 2407 877

Da budete u toku sa svim aktuelnostima u „Školarcu“ zapratite ih na facebooku Edukativni centar Školarac i na instagramu _skolarac_

Školarac radnim danima radi od 08 do 21 čas, i subotom od 08 do 15 časova.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here