Upis u toku u Edukativni centar „Školarac“

Edukativni centar Školarac čini tim mladih stručnjaka, na čelu sa diplomiranim profesorom, Sandrom Žarković.

2144

Edukativni centar Školarac se nalazi na adresi Veselina Masleše 12 (preko puta stadiona Bačke) u Bačkoj Palanci. Rad ovog edukativnog centra fokusira se na dodatno obrazovanje učenika i kreativni rad sa decom. Edukativni centar Školarac čini tim mladih stručnjaka, na čelu sa diplomiranim profesorom, Sandrom Žarković.

UPIS U TOKU !

U „Školarcu“ su krenule prijave za upis za grupnu nastavu iz matematike, informatike fizike, hemije, engleskog i nemačkog jezika.


PRIPREMNO – PREDŠKOLSKI PROGRAM 

Časovi u okviru ovog programa će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta. UPIS ZA PRIPREMNO PREDŠKOLSKI PROGRAM TRAJE DO 1.10

Novo u Školarcu!

Časovi informatike za osnovce i srednjoškolce koji se održavaju u grupnoj ili individulanoj nastavi. 

U Edukativnom centru „Školarac“ organizuju se:

Časovi matematike, fizike i hemije i informatike

Grupni i individualni časovi matematike, fizike, hemije za učenike osnovnih i srednjih škola. Nastava se organizuje u trajanju od sat i sat i po vremena.

Časovi engleskog, srpskog i nemačkog

Tokom časova smenjuju se različite aktivnosti i pristupi učenju stranog jezika, sa akcentom na vežbanju govora, kroz spontane situacije i zadatke u skladu sa uzrastom. Časovi su prilagođeni osnovcima i srednjoškolcima. Časovi su dostupni kroz individualnu nastavu formiranu prema nivou znanja jezika i uzrastu. Časovi su u trajanju od sat i sat i po vremena.

Engleski / UPIS GRUPE OD 4 DO 6 GODINA

Logoped 

Razvojni programi za predškolce i decu mlađeg uzrasta. Pored toga, logopedski tretman radi se i sa decom školskog uzrasta u individualnom pristupu u trajanju od sat vremena i pola sata.

Defektolog

U saradnji sa roditeljima, a na osnovu prethodne dijagnostike, pravi se individualni program za rad sa detetom. Cilj individualnog tretmana je podsticanje i razvijanje detetovih punih potencijala. Sve aktivnosti su prilagođene uzrastu, mogućnostima, potrebama i već postojećem iskustvu deteta. Časovi se organizuju od pola sata, 45 minuta i sat vremena.

Priprema za predškolce i osnovce

Priprema predškolaca za prvi razred, kao i učenika za polaganje završnog i prijemnog ispita se održava jednom nedeljno.

Učiteljica 

Učiteljice obrađuju školsko gradivo sa učenikom, i to sa decom uzrasta do 1 do 4 razreda. Časovi će biti individualni i nastava se organizuje u trajanju od sat i sat i po vremena.

Kreativne radionice

Radionice su namenjene deci od 3 do 11 godina. Grupni, tematski časovi, koji se održavaju jednom nedeljno i koji obuhvataju razne kreativne aktivnosti gde se deca kroz igru zabavljaju i prave različite kreacije sa učiteljem.

U Školarcu su dostupni i tretmani u trajanju od 30min i 60 min psihologa i psihoterapeuta.


Sve informacije o upisu dece na časove, radionice možete dobiti na broj telefona:

065 2407 877

Da budete u toku sa svim aktuelnostima u „Školarcu“ zapratite ih na facebooku Edukativni centar Školarac i na instagramu _skolarac_

Školarac radnim danima radi od 08 do 21 čas, i subotom od 08 do 15 časova.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here