Бачкопаланачки „Eurolab BP“ – „Тачност резултата је наш императив“

8939

Новосадска лабораторија „Eurolab BP“ је основана 2005. године у склопу поликлинике „Eurolab“. Осмишљена је као високо специјализована, савремена медицинска лабораторија за област микробиологије, вирусологије, биохемије, имунологије, имунохемије хормона и туморских маркера.


У Бачкој Паланци је 04.03.2013. године основана лабораторија „Eurolab BP1“, као сестринска фирма поликлинике „Eurolab“ из Новог Сада. За пет и по година кроз ову лабораторију је прошло више од 45.000 пацијената.

Лабораторија је опремљена савременим апаратима и реагенсима престизних светских производјача. Обавеза лабораторије је да омогући да ординирајући лекар, односно пацијент, добије тачан и правовремен налаз о концентрацији параметара у хуманом биолошком материјалу, с обзиром на то да је правовремени налаз у функцији лечења и помоћи оболелом. У том циљу, лабораторија непрекидно обезбеђује потребан стручни кадар, опрему, методе рада и потрошне материјале.

„Тачност резултата је наш императив. Обезбеђујемо је тачно дефинисаном организацијом, стандардизованом технологијом рада, спроводјењем мера унутрасње и спољне контроле квалитета, валидацијом примењених метода и провером аналитичке поузданости. На тај начин се стално проверавају епристасност и професионализам у пружању лабораторијских услуга“ – поручују из медицинске лабораторије „Eurolab BP“.

ПОГЛЕДАЈ КОМПЛЕТАН ЦЕНОВНИК УСЛУГА

ОВДЕ

У циљу бољег квалитета пружања услуга, у оквиру лабораторије „Eurolab BP“ пружају и услугу изласка на терен за пацијенте који не могу да дођу.

Такође, одређеним данима у „Eurolab BP“ су и акцијске цене за одређене анализе.


Радно време: радним данима од 7 до 19 часова и суботом од 8 до 13 часова.

Бачка Паланка, Краља Петра Првог 26а

Информације на телефон: 021/750 135



ВАША МЕДИЦИНСКА ЛАБОРАТОРИЈА

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here