Bačkopalanački Eurolab BP – „Tačnost rezultata je naš imperativ“

7100

Novosadska laboratorija Eurolab je osnovana 2005. godine u sklopu poliklinike Eurolab. Osmišljena je kao visoko specijalizovana, savremena medicinska laboratorija za oblast mikrobiologije, virusologije, biohemije, imunologije, imunohemije hormona i tumorskih markera.

U Bačkoj Palanci je 04.03.2013. godine osnovana laboratorija Eurolab BP1, kao sestrinska firma poliklinike Eurolab iz Novog Sada. Za pet i po godina kroz ovu laboratoriju je prošlo više od 45.000 pacijenata.

Laboratorija je opremljena savremenim aparatima i reagensima prestiznih svetskih proizvodjača. Obaveza laboratorije je da omogući da ordinirajući lekar, odnosno pacijent, dobije tačan i pravovremen nalaz o koncentraciji parametara u humanom biološkom materijalu, s obzirom na to da je pravovremeni nalaz u funkciji lečenja i pomoći obolelom. U tom cilju, laboratorija neprekidno obezbeđuje potreban stručni kadar, opremu, metode rada i potrošne materijale.

„Tačnost rezultata je naš imperativ. Obezbeđujemo je tačno definisanom organizacijom, standardizovanom tehnologijom rada, sprovodjenjem mera unutrasnje i spoljne kontrole kvaliteta, validacijom primenjenih metoda i proverom analitičke pouzdanosti. Na taj način se stalno proveravaju epristasnost i profesionalizam u pružanju laboratorijskih usluga“ – poručuju iz medicinske laboratorije Eurolab BP.

Lista svih analiza prikazanih po grupama i cenovnik

 

U cilju boljeg kvaliteta pružanja usluga, u okviru laboratorije Eurolab BP pružaju i uslugu izlaska na teren za pacijente koji ne mogu da dođu.

Takođe, određenim danima u Eurolabu su i  akcijske cene za određene analize.

 


Radno vreme: radnim danima od 7 do 19h i subotom od 8 do 13h.

Bačka Palanka, Kralja Petra I 26a

Informacije na tel: 021/750 135VAŠA MEDICINSKA LABORATORIJA

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here