Mig Electronics – Prodavnica mobilnih telefona i opreme

9127

Servis mobilnih telefona i opreme Mig Electronics nalazi se u ulici Veselina Masleše 4, u Bačkoj Palanci, pored bioskopa i nudi Vam veliki izbor mobilnih telefona i opreme vodećih svetskih proizvođača, kao i servis telefona i tableta.


Mig Electronics već osam godina radi uspešno na zadovoljstvo svojih klijenata. Firma je opredeljena za servis i prodaju mobilnih telefona i prateće opreme i lider je u svom poslu na teritoriji Bačke Palanke.

„Nudimo širok asortiman prateće opreme, kao i servis vaših telefona. Raspolažemo sa najsavremenijim mašinama i alatima na tržistu. U svom opisu usluga nudimo kvalitetna i brza rešenja za sve vrste softverskih i hardverskih kvarova, a u ponudi proizvoda nalazi se bogata paleta kvalitetne i funkcionalne dodatne opreme.“

 

Visok kvalitet usluga, kao i povoljne cene proizvoda, učinile su da steknemo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nas rado preporučili svojim najbližima.

NOVO U PONUDI !!!!

Asortiman naših proizvoda čine:


MOBILNI TELEFONI

U ponudi su sve marke mobilnih telefona, kao i najnoviji modeli telefona na tržištu po najpovoljnijim cenama (Samsung, Iphone, Huawei, Xiaomi…).

BATERIJE ZA TELEFONE

Ove možete pronaći original i zamenske baterije za mobilne telefone, poznate brendove baterija(Varta, Agena, Duracell, Fujitsu…), eksterne baterije za punjenje, baterije za fiksne telefone.

FUTROLE ZA MOBILNE TELEFONE I TABLETE

Silikonske futrole, tvrde futrole – obloge, futrole i torbice

IPHONE OPREMA I SERVIS

Apple iPhone dodatna oprema za sve serije telefona (zaštitna stakla, punjači, zvučnici, slušalice), popravka mikrofona, kućišta, zvučnika, displeja i ostalih delova.

DODATNA OPREMA ZA TELEFONE I TABLETE

Kućni punjači za telefone, auto punjači, auto držači, zaštitne folije i zaštitna stakla, slušalice, magnetni kablovi za punjenje. bluetooth slušalice, bluetooth zvučnike, memorijske kartice i USB Fleš memorije, USB kablovi, HDM kablovi, AUX kablovi i još mnogo toga.

OSTALI PROIZVODI

Elektronske cigarete, softveri za mobilne telefone, selfi štapovi, navigacije (Ubacivanje mapa u GPS uređaje -u telefone i GPS uređaje za kola)

 

Svakodnevno pratimo razvoj mobilne telefonije i svim našim mušterijama smo u mogućnosti da pružimo maksimalno profesionalnu, brzu i kvalitetnu uslugu, što je u današnje vreme najbitnije.

Naš stručni tim servisera nudi Vam sve vrste popravki mobilnih telefona i opreme, u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujući upotrebi savremenih alata i mašina svaki kvar ćemo otkloniti brzo i lako, kako bi Vaš mobilni telefon opet bio u funkciji i kako biste mogli da uživate u komunikaciji.

Pružamo usluge servisa i podrške za klijente iz cele Srbije koji nam, zahvaljujući velikom iskustvu, brzini otklanjanja kvarova, visokom kvalitetu usluga i popravki, kao i povoljnim cenama, svakodnevno poveravaju svoje uređaje.

Pozovite nas i dokazaćemo da smo provereno dobar servis!

Zapratite Mig Electronics na Instagramu i Facebooku.

Radno vreme:

Radnim danima: 09 – 20 časova
Subotom: 09 – 15 časova

 

Veselina Masleše 4, 21400 Bačka Palanka – pored bioskopa

Tel: 065/9-SERVIS (9737847)

Sajt: www.migelectronics.com

       065/9096666, 065/3392085

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here