Издаје се пословни простор у Бачкој Паланци

Услужни оглас.

832

Пословни простор који је предмет закупа се налази на адреси Цара Лазара 104 у Бачкој Паланци. Комплетни простор чине продајни простор, канцеларије, магацини и хале.


На комплетном објекту је постављена ПВЦ столарија, у свим просторијама постоје прикључци за електричну енергију и објекат поседује санитарни чвор, као и клима уређаје. Комплетни пословни простор је покривен видео надзором и постављено је девет камера на различитим локацијама. Простор поседује систем противпожарне заштите и алармни систем. Кроз пословни објекат је споведен интернет и поседује прикључак за телефонску линију.

Испред пословног објекта се налази велики паркинг.


Продајни простор

Величине је 160 м2 и поседује и помоћну канцеларију (15м2) у којој се налази прикључак за плин и плинска пећ. Поседује две инвертер климе. Такође поседује санитарни чвор, главни улаз и два помоћна излаза на двориште, као и излаз приручном магацину величине 110 м2.

Дворишни простор

Дворишни простор унутар објекта је избетониран, покривен видео надзором и ограђен са свих страна. Уређена је и атмосферска канализација. Из дворишта постоје врата ка свим објектима.

Приручни магацин

Приступ приручном магацину величине 110м2 је могућ из продајног простора и из дворишта.

Магацин са канцеларијским простором 

Магацин величине 300 м2 је наткривен и поседује и помоћну канцеларију.

Цена: По договору

Контакт телефон: 069 2311 169

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here